Logistiek medewerker
RAAAK Personeel
Alblasserdam, Zuid-Holland
21 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Kun je overweg met een bovenloopkraan? Werken in de ploegendienst? Kom werken als logistiek medewerker in de metaalbranche. €2000 a €2600

Wij zijn per direct op zoek naar gemotiveerde mensen voor een leuke functie als logistiek medewerker bij een groot bedrijf in de metaalbranche.

Je komt te werken binnen een groot magazijn en gaat aan de slag als allround logistiek medewerker op de expeditie afdeling.

De werkzaamheden voer je samen uit met je collega's en daarbij gebruik je vooral een radiografisch bestuurde bovenloopkraan.

Binnen dit bedrijf is de opleiding goed verzorgd, dus voor gemotiveerde en ambitieuze mensen is er altijd plek! Daarnaast zijn er meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden.

Kortom; een bedrijf waar je de komende jaren met veel plezier kunt gaan werken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier