Chauffeur
Tence
RAAMSDONKSVEER, NL
20 dagen geleden

Voor een super leuk en dynamisch bedrijf in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een

Chauffeur rijbewijs C

De chauffeur die wij zoeken verzorgt de distributie van het bedrijf in Raamsdonksveer. De ritten maak je in de omgeving van Raamsdonksveer, denk aan Tilburg, Waalwijk, Loon op Zand, en soms een uitschieter naar Den Haag of Bergen op Zoom.

Bij de klant verzorg je ook de administratieve afhandeling door middel van het aftekenen van de afleverbon.

Wij zijn op zoek naar een chauffeur die altijd op tijd aanwezig is, over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt en pas stopt als het werk klaar is.

Het betreft een functie met een uitzicht op een vast dienstverband.

Per week werk je ongeveer 40 uur. Je kunt je dagen flexibel inrichten, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om om 08.00 uur te beginnen, maar 08.

30 uur of 09.00 uur is ook geen probleem.

Wat vragen wij van je :
 • een rijbewijs C
 • een rijbewijs C
 • een klantvriendelijke instelling
 • sterke communicatieve vaardigheden
 • woonachtig in de omgeving van Raamsdonksveer
 • Ben jij onze nieuwe aanwinst en heb jij zin om veel op de weg te zitten? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

  Wat wij jou bieden :

  Wij bieden een prettige en collegiale werksfeer waar inzet en productiviteit zichtbaar gewaardeerd wordt. Er is uitzicht op een vast dienstverband en er zijn genoeg mogelijkheden voor ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier