Vacature medewerker ExpertisePunt
Stichting Carmelcollege
Deventer
5 dagen geleden

Etty Hillesum Lyceum - De Marke, Deventer

Ben jij een goede coach en begeleider voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Beschik jij over didactische, (ortho)pedagogische, maar ook administratieve vaardigheden en wil je met ingang van het nieuwe schooljaar aan de slag als medewerker in ons ExpertisePunt?

Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent werkzaam bij het ExpertisePunt (EP) van De Marke Zuid. Leerlingen kunnen hier terecht voor extra begeleiding en ondersteuning.

Dit kunnen leerlingen zijn met bijvoorbeeld een leerbeperking, maar ook leerlingen met structureringsproblemen (ADD / ADHD).

Jouw taak is om individuele gesprekken te voeren met leerlingen, ze te helpen bij het plannen van huiswerk en te coachen op het gebied van sociale ontwikkeling.

Daarnaast onderhoud je contact met de ouder(s) / verzorger(s) over de ontwikkeling van hun kind.

Daarnaast houd je rapportages en digitale dossiers bij in Somtoday, en stel je behandelplannen en leerdoelen op. Hierover heb je contact met ouder(s) / verzorger(s), docenten, mentoren, teamleiders en het zorgteam.

Tegenover hen neem je een adviserende en voorlichtende rol aan.

Deze vacature kan worden uitgebreid met 0,2 fte leerlingcoördinator bovenbouw basis / kader. Dan zou de vacature in totaal op 1,0 fte komen.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid en ruime ervaring in het speciaal onderwijs of als (ambulant) begeleider.

Bij voorkeur beschik je over een afgeronde Master (S)EN opleiding.

Je beschikt over administratieve vaardigheden in combinatie met didactische en (ortho)pedagogische kennis. Ook kennis en ervaring van internaliserende (ASS) problematiek is een vereiste.

Door jouw open houding nemen leerlingen je in vertrouwen. Je bent breed inzetbaar; je handelt ad hoc maar ook langdurige trajecten zijn aan jou besteed.

Wie zijn wij?

Het onderwijs van De Marke bestaat uit de leerroutes basis / kader, mavo / havo en Het Corberic (een leerroute gebaseerd op de principes van vrijeschoolonderwijs).

Als collega werk je in één van de vijf onderwijsteams. Binnen deze onderwijsteams werken we op dit moment aan de thema’s praktisch en actief leren, interdisciplinair werken, verbinding zoeken met Deventer en maatwerk in de klas.

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs.

Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 550 medewerkers. De organisatie bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Jouw werkplek

De school waar je voor werkt is De Marke, een school voor onder-, en bovenbouw vmbo en onderbouw havo / vwo. Op De Marke (circa 1.

300 leerlingen en 180 collega’s) ontdekken de leerlingen wat hen beweegt. De collega’s zijn gericht op het goede en het mooie en zijn blijvend op zoek naar wat werkt voor de leerling.

Jouw werkzaamheden zullen zijn op de locatie De Marke Zuid. Op Zuid’ zitten de bovenbouwleerlingen van de niveaus basis en kader.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke vacature vanwege een projectformatie. De Marke vindt het belangrijk dat je als nieuwe collega goed en warm wordt ontvangen.

Je kunt rekenen op goede begeleiding door het team Extra Begeleiding.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) of een salaris van maximaal 5.

012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier