Technisch Consultant
ChipSoft
Amsterdam, Noord Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij zorginstellingen helpen om patiënten veilig en snel toegang te verlenen tot hun medisch dossier? Heb jij kennis van technische infrastructuur (CCNA) en weet jij deze kennis goed over te dragen naar onze klanten en jouw collega’s?

Dan is dit jouw vacature! Jouw baan Als technisch consultant ben je verantwoordelijk voor het documenteren, testen en installeren van de software.

Jij maakt deel uit van implementaties en migraties van onze zorg-ICT bij nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het beheer van interne omgevingen en het automatiseren van werkzaamheden.

Jij bent een expert op het gebied van infrastructuur. Als er iets mis gaat, ben jij diegene die het probleem ontdekt en oplost.

Jij weet precies wat nodig is om de software optimaal te laten functioneren. Bovendien werk je graag resultaatgericht, ben je communicatief vaardig en haal je altijd de gestelde deadline.

Jouw team Je werkt in een jong team met enthousiaste mensen. Binnen dit team werk je samen met andere technische consultants en projectleiders, maar ook met de ontwikkelaars die de tools schrijven waar jij gebruik van gaat maken.

Op het gebied van techniek is jullie team het eerste aanspreekpunt voor de software consultant. Jouw werkdag Je begint met een stand-up met je collega’s.

Jullie bespreken de dag van gisteren en denken vooruit. Daarna is het tijd voor een lekker kopje koffie / thee. Met genoeg brandstof ga je aan de slag met het controleren van de technische infrastructuur die de klant heeft opgeleverd.

Het is alweer tijd voor lunch! Na de lunch help je jouw collega van Implementatie & Support bij het testen van de software.

Wat bied jij? De Nederlandse taal machtig zijn / Mastery of the Dutch language Afgeronde HBO opleiding, aangevuld met CCNA Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie Kennis van Microsoft servertechnologie Kennis van Microsoft SQL Server Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij : Een aantrekkelijk salaris Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd Gebruik van sportschool, inclusief personal trainer Door de maatregelen die genomen zijn omtrent het coronavirus staat uw gezondheid voorop.

ChipSoft gaat gewoon door met het zoeken van nieuwe werknemers die impact willen maken in de zorg! Dat betekent dat u gewoon kan solliciteren én dat er ook nieuwe mensen starten.

Ook in deze tijden. Als vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Heb je vragen over een vacature of ChipSoft?

Onze recruiters zitten voor je klaar. Bel ons op werkdagen via . Je kunt ook mailen naar . Zie je geen passende vacature, maar kun jij ChipSoft wél versterken?

Stuur dan een open sollicitatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier