Senior uitvoerder wegenbouw
Strukton Civiel
Oldenzaal
1 dag geleden

Dit ga je doen

Wij gaan voor het maximale resultaat en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Jij stuurt de bouwplaats aan. Je bent scherp op de veiligheid, je maakt de planning en stuurt op de mijlpalen.

Je draagt zorg voor kwaliteitsbewaking en je zorgt voor winstgevendheid. Dit doe je door goed samen te werken, door leiding te geven, grip op de knip te houden en het werk te controleren.

Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, adviseer je de projectleiding en denk je goed mee. Is het maakbaar? Welke raakvlakken heeft de uitvoering met de omgeving?

Ook heb je in meer of mindere mate invloed op het uitvoeringsontwerp. Je werkt veelal met RAW en UAV-GC contracten en je zorgt dat we ons aantoonbaar houden aan de contractuele voorwaarden.

Het gaat met name om middelgrote projecten zoals nieuwbouwopgaven, reconstructies of groot onderhoud opgaven van gemeentes en provincies.

Het werkgebied bestaat uit Zuid Drenthe, Achterhoek, Twente en noord Gelderland (niet verder dan Arnhem). We hebben vaste kantoren in Oldenzaal, Almelo en Apeldoorn.

Dit is jouw afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten.

Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen.

Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten.

 • Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Deze vacature is voor ons deelbedrijf Strukton Civiel Noord & Oost;
 • team Oost. Het werkgebied is daarmee afgebakend in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe.

  Dit verwachten wij van jou

  De functie titel klinkt heel uitvoerend, maar het is juist noodzakelijk dat je eerst denkt en dan pas doet. Welke actie levert het beste resultaat op?

  Daarbij beschik je over goede communicatieve en coachende skills en weet jij jouw collega’s zo aan te sturen dat ze enerzijds goede resultaten opleveren.

  En anderzijds dat ze met plezier met elkaar aan de slag gaan. Ook zet je jouw de communicatieve skills in bij je klanten, voor een zo optimale samenwerking.

  Daarnaast vinden wij veiligheid erg belangrijk, jij bent hier scherp op en zorgt dat iedereen op de juiste manier werkt. Verder heb je :

 • een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele Techniek
 • meer dan 10 jaar werkervaring als uitvoerder in de wegenbouw
 • kennis en ervaring met diverse vormen van RAW en UAV-GC projecten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier