Vakantie bijbaan in de ouderenzorg
Aethon
Hoogeveen, NL
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Draag bij om iets moois te maken van de oude dag van ouderen bij Treant zorggroep door als studentzorgverlener aan de slag te gaan! Een goedbetaalde flexibele bijbaan?

Check. Betekenisvol werk? Check!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling

Voordat je aan de slag gaat bij één of meerdere opdrachtgevers van Aethon krijg je de training Basiszorg & Medicatie . In de training leer jij cliënten te ondersteunen in de algemeen dagelijkse levensverrichtingen.

Denk hierbij aan het wassen, aan- en uitkleden van cliënten, ondersteuning bij het eten en het gebruik maken van actieve en passieve tilliften.

Ook word je getraind in het uitdelen en toedienen van medicatie. Om zeker te zijn dat jij de handelingen beheerst word je ingewerkt op de locatie van de klant waar je gaat werken.

Hierdoor zorgen we samen voor een optimale start van jouw zorgcarrière!

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional.

Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid?

Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in één van de verschillende woonzorgcentra van Treant Zorggroep in Hoogeveen. De verschillende woonzorgcentra van Treant Zorggroep in Hoogeveen staan allemaal midden in de samenleving en dragen daar ook graag aan bij.

De werklocaties zijn goed te bereiken vanuit o.a Emmen, Groningen en Zwolle, zowel met het ov als eigen auto.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier