Medewerker Bedrijfsbureau
NewForrest
Wijk bij Duurstede
5 dagen geleden

Medewerker Bedrijfsbureau

Bespreekbaar Wijk bij Duurstede

Ben jij die jonge professional met werkervaring binnen de goederenstroomadministratie? Wellicht ben jij die enthousiaste teamspeler binnen de afdeling Logistiek van een toonaangevende leverancier van onder andere de Kwekkeboom en Buitenhuis snacks?

Ben je benieuwd? Lees dan nu verder!

Wat ga je doen?

Als medewerker Bedrijfsbureau ben je medeverantwoordelijk voor voldoende voorraden voor het produceren van onze snacks volgens planning.

Denk hierbij aan grondstoffen, verpakkingsmaterialen en overige materialen. Een correcte uitvoering en controle van inkooporder-, productie-voorraadadministratie zijn hierbij essentieel.

Je signaleert proactief afwijkingen, stuurt hierop bij en zoekt uit waar deze afwijkingen vandaan komen om herhaling te voorkomen.

Je houdt rapportages bij omtrent de voortgang en doet voorstellen tot verbetering van werkmethoden en werkprocedures. Uiteraard heb je in deze functie veel contact met collega’s van diverse afdelingen en toeleveranciers van ingrediënten en grondstoffen.

Wie zoeken wij?

Naast een persoonlijke klik vinden wij het belangrijk dat je beschikt over het volgende :

 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma in een logistieke richting met minimaal 3 jaar vergelijkbare ervaring;
 • Je hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen, ervaring met Exact is een pre en je beheerst MS-office waarbij je bovengemiddeld vaardig bent met Excel;
 • Je bent flexibel, zelfstandig en stressbestendig;
 • Je bent nauwkeurig, proactief en communiceert helder zowel schriftelijk als mondeling;
 • Door jouw communicatieve vaardigheden kost het je geen enkele moeite om samen te werken met collega’s van verschillende afdelingen.
 • Wat bieden wij?

  Door de toename van volumes is er ruimte ontstaan om het huidige team uit te breiden met een medewerker Bedrijfsbureau. NewForrest biedt de kans aan een startende medewerker Bedrijfsbureau om in een zelfstandige functie al je logistieke administratieve talent volledig kwijt te kunnen en verder te ontwikkelen.

  Samen met NewForrest groei en ontwikkel je mee. Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Je voert je functie uit vanaf het hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede.

  NewForrest biedt een salaris conform de cao gemaksvoedingsindustrie, bonusregeling, een eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

  Over NewForrest

  NewForrest is een toonaangevende, innovatieve producent van premium kwaliteit fingerfood. NewForrest is er trots een essentiële bijdrage te hebben geleverd aan de ontwikkeling van deze markt in de Benelux, met een erfgoed van meer dan een eeuw.

  Dit is gerealiseerd door onze twee hoofdmerken : Buitenhuis en Kwekkeboom. Buitenhuis is sinds de start in toonaangevend in de categorie aperitiefhapjes in de out-of-home markt.

  Kwekkeboom Oven heeft recentelijk een revolutie teweeggebracht in de Nederlandse retailmarkt van zelfgemaakte snacks, met zijn revolutionaire echt krokante ovengebakken snacks.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier