Uitvoerder Wegenbouw bij familiebedrijf
bouwhuysch
Regio Gelderland, NL
1 dag geleden

Als Uitvoerder Wegenbouw ben jij de regisseur van de bouwplaats : je brengt het ontwerp tot leven in de realisatiefase van het project.

Jij weet te schakelen op de juiste momenten, en zo zorg jij ervoor dat projecten tijdig worden opgeleverd met de afgesproken kwaliteit.

Naast het bouwen aan werken en projecten, bouw je ook aan klantrelaties, en zorgt ervoor dat het bouwproces goed verloopt in overeenstemming met de opdrachtgever en omgeving.

Je hebt een brede interesse, durft over je eigen kaders heen te kijken en krijg er energie van zelfstandig aan de slag te gaan.

Jouw skills

 • MBO / HBO denk- en werkniveau;
 • Zowel administratief als communicatief sterk;
 • Nauwkeurig te werk gaan en presteren onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Uitstekend in het creëren van teamspirit;
 • Zelfstandig en daadkrachtig.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een gevestigde naam binnen de civiele wereld. Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust meer kleinere werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

  De werksfeer kan getypeerd worden als prettig, waar de lijnen kort zijn en de deuren open staan voor iedereen. Het motto van het bedrijf, Verassend Veelzijdig’ geldt ook voor wat er van werknemers verwacht wordt : breed ontwikkelen, buiten de kaders kijken en altijd één stap vooruit denken.

  Oog voor kwaliteit en dienstverlening staan hoog in het vaandel.

  Benefits - Uitvoerder Wegenbouw bij familiebedrijf

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als uitvoerder. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €3250,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier