Test Operator Automotive/Mechatronica
Trinamics
Breda, NL
7 dagen geleden

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een High Tech Research / Test organisatie binnen de Automotive industrie, zijn we op zoek naar een Test Operator.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van kleine / middelgrote test- en inspectieprogramma’s t.

b.v. productkeuringen en validatieprocessen voor externe opdrachtgevers. Daarbij ben je alert op mogelijke fouten of mismetingen in de testopstelling, kun je adequaat reageren en weet je verbeteringen aan te kaarten.

Functie-eisen : Eisen

Eisen

 • MBO Mechatronica / / Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Enkele jaren werkervaring binnen een productie omgeving
 • Kennis en ervaring met kwaliteitsnomen binnen de Automotive industrie is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je beschikt over goede communicatie skills
 • Je bent een team player en hebt een hands-on mentaliteit
 • Aanbod

  Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst.

  Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

  Inlichtingen bij

  Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV naar en / of bel naar +31(0)76 548-

  7373 en vraag naar Victor Addotey

  Solliciteren bij

  Victor Addotey +31 (0)76-548 73 73

  Bedrijfsomschrijving :

  Trinamics is een succesvol bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsvraagstukken en projectondersteuning voor MBO-, HBO-, WO-

  en PhD technici in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemie en ICT. Dankzij onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij de juiste baan voor je vinden waar jouw talent tot zijn recht komt.

  Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote ondernemingen op nationaal- en internationaal niveau. Vanuit Breda, Eindhoven en Rotterdam onderhouden wij contacten met opdrachtgevers en technisch specialisten in Noord-

  Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier