Junior adviseur Industrielawaai
DPA Cauberg-Huygen
Zwolle, NL
6 dagen geleden

Industriële activiteiten gaan meestal gepaard met een aantal milieu-effecten dat overlast voor omwonenden kan veroorzaken.

Te denken valt aan een verslechterde luchtkwaliteit, industrielawaai of stankoverlast. Ook wegverkeer kan geluidoverlast veroorzaken.

Deze milieu-effecten zijn gebonden aan regelgeving.

DPA Cauberg-huygen heeft diepgaande expertise in het inzichtelijk maken van deze milieu-effecten, zowel wat betreft het analyseren van bestaande situaties, als het aandragen van onderbouwde oplossingen.

Wat je gaat doen

Als junior adviseur Industrielawaai werk je samen in projectteams, voer je werkzaamheden uit in opdracht van (senior) adviseurs, maak je gebruik van rekenmodellen op en lever je rapportages aan.

Je komt veel bij bedrijven over de vloer voor het uitvoeren van metingen, dus je krijgt genoeg verse lucht binnen. Je hebt een frisse blik op je vakgebied en volgt nieuwe ontwikkelingen daarbinnen op de voet.

Jouw profiel

 • Een afgeronde relevante technische hbo- of wo-opleiding op het gebied van natuurkunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Relevante werkervaring is een pré
 • Ervaring met akoestische projecten en de geldende regelgeving is een pré
 • Je hebt een brede interesse in en affiniteit met milieueffecten.
 • Je bent een ondernemende persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden, werkt goed samen in een team en bent klantgericht
 • Sleutelwoorden : leergierig, nauwkeurig, analytisch en flexibel
 • Bovenal beschik je over een gezonde dosis enthousiasme en ambitie.
 • Wat je van ons kunt verwachten

  We bieden je een boeiende werkomgeving en bijzondere projecten van middelgrote tot zeer grote omvang. Waar prettige collega’s je op professionele wijze ondersteunen.

  En waar je naast een grote mate van vrijheid (beslissingsbevoegdheden en verantwoordelijkheden) volop ruimte hebt om je kennis en kunde te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als voor het verwerven van projecten.

  DPA Cauberg-Huygen voorziet mensen van alle mogelijke ondersteuning om goed te kunnen functioneren en zich optimaal te ontplooien.

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend ook bij. De standplaats is Zwolle.

  Je werkomgeving

  DPA Cauberg-Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek.

  Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Onze innovatieve, integrale aanpak daagt enthousiaste professionals iedere dag weer uit om verder te kijken.

  DPA Cauberg-Huygen is een zelfstandige werkmaatschappij van de beursgenoteerde DPA groep. Vanuit verschillende vestigingen bedienen we landelijk onze klanten.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier