Hogere veiligheidskundige (HVK'er)
MWH Global Inc
Arnhem, Delft Netherlands
30 dagen geleden

Description

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gekwalificeerde Hogere Veiligheidskundige (HVK’er). Binnen ons team zul je gaan werken aan een groot aantal uiteenlopende projecten die betrekking hebben op externe veiligheidskwesties, waaronder basis-

en diepteveiligheidsanalyses zoals Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), compliance audits op het gebied van veiligheid op de werkplek in Nederland en daarbuiten en goedkeuring van gezondheids-

en veiligheidsplannen. Voor onze multinationale klanten zul je betrokken zijn bij toezicht ter plaatse op ontmantelingsprojecten (stillegging van industriële installaties), die in heel Europa kunnen plaatsvinden.

Daarnaast zul je bijdragen aan het implementeren en onderhouden van VCA-certificeringen binnen onze klantendatabase en zo nodig toolboxmeetings leiden.

Intern zul je een rol gaan spelen bij het coachen van junior teamleden op het gebied van veiligheidskwesties en zul je on-

the-job-trainingen gaan geven. Daarnaast wordt van je verwacht dat je actief deelneemt aan het ontwikkelen en implementeren van onze bedrijfsstrategie door onze klanten proactief te benaderen en zakelijke kansen te identificeren (en daarop te handelen).

Wij (en in de toekomst misschien jij) bieden onze klanten, zowel in Nederland als internationaal, diensten die zijn toegesneden op hun specifieke behoeftes met betrekking tot onder andere compliance-

en risicomanagement, veiligheidsmanagementsystemen, training, vergunningverlening voor en toezicht op ontmantelingsprojecten (soms internationaal, waardoor incidenteel reizen nodig kan zijn).

Wij richten ons op klanten uit verschillende sectoren, waaronder de maakindustrie, de chemische industrie, de drank- en voedselindustrie, de watersector (drinkwatervoorziening en waterzuivering), de olie-

en gasindustrie, de vervoerssector en de afvalverwerkingsindustrie.

In ons QSHE-team zul je nauw samenwerken met andere veiligheids- en milieukundigen, met wie je regelmatig contact zult hebben om kennis te delen en markttrends te bespreken.

Onze organisatie heeft een platte, toegankelijke structuur; er zijn veel mogelijkheden om deel te nemen aan het besluitvormingsproces en om nieuwe en innovatieve ideeën te realiseren.

Qualifications

 • Een afgeronde opleiding (minimaal Bachelor) op het gebied van veiligheid en milieu
 • Een vakbekwaamheidscertificaat Hoger Veiligheidskundige (HVK)
 • Ervaring met industriële klanten
 • Vermogen om (junior) collega’s te trainen en op efficiënte wijze kennis met hen te delen
 • Goede sociale vaardigheden en ervaring met het onderhouden van klantrelaties en contacten met overheidsinstanties
 • Flexibele, doer-seller-mentaliteit
 • Bereidheid om voor projecten naar het buitenland te reizen (ten hoogste enkele weken per jaar)
 • Aantoonbare ervaring met het aantrekken van industriële klanten en een sterk, bestaand commercieel netwerk zijn een pré
 • Goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en het Engels
 • Kennis van de huidige wetgeving en actueel inzicht in de ontwikkelingen op dit specifieke gebied
 • Specifieke ervaring met het Besluit risico’s zware ongevallen (BRZO), PGS 29 en het uitvoeren van QRA’s is een pré
 • About Stantec

  Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op meer dan 400 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving.

  In Nederland bieden we al ruim 30 jaar ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid.

  Bij onze dienstverlening staat de samenleving waarin we werken centraal. Participatie en draagvlak organiseren, en begrijpelijke, bruikbare informatie maken van grote hoeveelheden data zijn onze specialiteiten.

  Additional Information

  Meer informatie over Stantec als werkgever : http : / / nl.mwhglobal.com / carriere / (aan de nieuwe site wordt gewerkt!)

  Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Laila Soer, Platformmanager QSHE, tel : 06-48640109. Reageren is mogelijk via de apply to job button’ op onze website.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Netherlands

  Location (Hold Ctrl key to select more than one Location)

  Netherlands-Arnhem, Netherlands-Delft

  Job Category

  Engineering Other, Environmental Engineer, Environmental Science, Environmental Services

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier