Trailer chauffeurs gezocht voor super mooi pallet vervoer
IQ Select
Alphen aan den Rijn, NL
13 dagen geleden

Voor een prachtig groot bedrijf zoeken wij trailer chauffeurs die pallets willen vervoeren in de omgeving Alphen aan den Rijn.

Vanwege een toename in groei van dit bedrijf zoeken we meerdere chauffeurs die fulltime willen werken. Het betreft een functie voor vast! Het is fysiek geen zwaar werk en dus voor iedereen weggelegd.

Alles laad en los je met de pompwagen. Je hebt weinig stops, ongeveer 3-4 adressen op een dag. Je begint tussen 05 : 00 uur en 07 : 00 uur in de ochtend en maakt ongeveer 10 tot 11 werkuren op een dag.

Wil jij per direct aan de slag bij dit leuke bedrijf?

Reageer dan nu via of neem telefonisch contact met ons op via 0180-745747.

Functie-eisen :

Chauffeurs moeten in het bezit zijn van :

 • Rijbewijs CE
 • Code 95 & bestuuderskaart
 • Klantgerichtheid
 • Fulltime inzetbaar
 • Arbeidsvoorwaarden

  Conform het CAO van de opdrachtgever.

  Bedrijfsomschrijving :

  IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega's;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select - het betere werk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier