Junior Calculator
continu
Maastricht, NL
6 dagen geleden

Junior Calculator

Vind jij het werken met cijfers interessant en uitdagend? Ben jij in staat om zelfstandig op te nemen en te calculeren? En kun jij een overzichtelijk inzicht geven in financiële risico’s van (potentiële) projecten.

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Midden-Limburg zijn wij opzoek naar een junior calculator. Hierbij heb jij een ondersteunende en adviserende rol voor diverse afdelingen en projecten.

Maar hoe ziet jou doorsnee dag eruit dan? Als junior calculator draag je zorg voor optimale oplossingen voor materiaalgebruik, constructies en prijsstellingen.

Hierin vraag je offertes aan en beoordeelt deze op basis van de contractdocumenten, je maakt calculaties vanuit bestekken, maar ook zonder bestek vanuit opname van het project.

Je zorgt voor de tijdige beschikbaarheid van zowel ramingen als kostprijsbegrotingen en aanbiedingsdocumentatie van potentiële projecten.

Je maakt deel uit van het calculatieteam en samen zorg je dat het calculatiebestand up-to-date blijft. Kortom, een zeer afwisselende functie die veel flexibiliteit vereist.

 • MBO+ / HBO opleiding
 • Woonachtig in / nabij de regio
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Secuur te werk kunnen gaan
 • Je ontvangt een marktconform salaris;
 • Bouw CAO
 • Je gaat aan de slag voor een gerenommeerde aannemer met voldoende toekomstperspectief!

  Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Midden-Limburg en is al jarenlang een gerenommeerde betonfabrikant. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van prefab-

  betonelementen. Door korte lijnen is onze opdrachtgever in staat de wensen van de klant op flexibele wijze te vertalen naar de verschillende disciplines binnen de organisatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier