Docent Farmacotherapie
Universiteit Utrecht
Utrecht, Netherlands
11 dagen geleden

Functie

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een docent Farmacotherapie. In deze functie verzorgt u het onderwijs van de disciplinegroep Farmaco-

epidemiologie & Klinische Farmacologie, zowel binnen de bachelor als binnen de master farmacie. Tot uw taken behoren onder andere :

 • het begeleiden van studenten in onderwijsgroepen waarin student-activerende onderwijsvormen voorop staan (bijvoorbeeld case-
 • based learning, projectonderwijs, communicatietrainingen);
 • het afnemen van schriftelijke en mondelinge toetsen;
 • het ontwikkelen van studiematerialen en opdrachten;
 • coördinatie van cursussen (afhankelijk van de omvang van de aanstelling).
 • Profiel

  U bent bij voorkeur werkzaam (geweest) in de openbare of ziekenhuisapotheek, hebt affiniteit met (klinische) farmacotherapie en liefst enige jaren praktijkervaring op het gebied van medicatiebegeleiding en / of -

  beleid. Interesse in mondelinge communicatie is een pre. Daarnaast bent u flexibel inzetbaar voor het onderwijs.

  Aanbod

  Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

  Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.173,- en maximaal € 4.166,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

  Daarnaast mag u rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

  Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden.

  Klik hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier