Productiemedewerker
Randstad
Steenwijk, NL
1 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor onze opdrachtgever in Steenwijk zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.

Het betreft een functie waarbij je in verschoven diensten aan de slag gaat voor langere tijd.

Het betreft een functie waarbij je de ene week van 6 : 00 uur tot 14 : 30 uur werkt en de andere week van 14 : 00 uur tot max 23 : 00 uur.

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken? Wil jij graag voor langere tijd aan de slag bij een familiebedrijf.

Waarbij de sfeer goed is en je samen met je team de producten maakt zodat de klanten tevreden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook als je een tussenjaar hebt of wellicht tijdelijk een baan zoekt, komen wij graag met jou in contact!

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier