Assistent Teamleider Techniek Fulltime Leusden
USG Engineering Professionals
Leusden, NL
1 dag geleden

Werk jij graag samen in een familie bedrijf? Vind jij het belangrijk om geen nummer te zijn en wil jij meedenken in het proces van de organisatie?

Reageer dan op deze vacature als assistent teamleider.

Als assistent teamleider ben je in staat anderen te voorzien van heldere richtlijnen / instructies met betrekking tot hun taakvulling.

Het is van belang dat jij beschikt over een proactieve werkhouding. Dit betekent dat je uit eigen beweging voorstellen doet en acties onderneemt.

Je werkt kwaliteitsgericht, je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van producten en diensten. Hierbij toets je of er aan de kwaliteitseisen wordt voldaan.

Als assistent teamleider kun je werken onder tijdsdruk en ben je stressbestendig.

Functieeisen

Voor de functie van assistent teamleider gelden de volgende functie eisen :

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 4 in de richting van elektrotechniek;
 • Je hebt een proactieve werkhouding;
 • Je werkt kwaliteitsgericht;
 • Je bent stressbestendig en kunt presteren onder druk;
 • Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen;
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert kweek-, transport- en verpakkingssystemen voor onder andere de tuinbouw. Wereldwijd leveren zij meer dan 10.

  000 unieke artikelen. Het bedrijf wordt erkend als een familiebedrijf en houden de lijnen binnen de organisatie kort. Dit betekent dat je absoluut geen nummer bent in de organisatie, je werkt mee aan de toekomst van het bedrijf.

  Arbeidsvoorwaarden

  De opdrachtgever biedt een uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie met een platte en informele structuur.

  Je salaris is afhankelijk van je afgeronde opleiding en je werkervaring.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier