Ga fulltime aan de slag bij de bandenwissel weken bij Euromaster in Ede
YoungCapital
Ede, Nederland
13 dagen geleden

Functieomschrijving De hete zomer is voorbij, de herfst en de winter staan voor de deur. En dat betekent dat veel mensen hun autobanden gaan wisselen.

Bij Euromaster ben jij als fulltime productiemedewerker verantwoordelijk voor het wisselen van de zomer- naar de winterbanden.

Dagelijks komen er tientallen auto's aan de lopende band bij de Euromaster Filialen in heel Nederland om hun banden te wisselen.

Voor meerdere Euromaster vestigingen zijn we dus op zoek naar fulltime productiemedewerkers! Als je 's ochtends binnenkomt, pak je een kopje koffie (of thee) en maak je je klaar voor de dag.

Je bent lekker op tijd (07.45 uur) dus kunt nog even een praatje met een collega maken. Om 08.00 komt de eerste auto binnen gereden.

Je drinkt het laatste beetje koffie op en gaat aan de slag. Je staat de klant vriendelijk te woord en verzekert dat de auto in goede handen is bij jou.

Je zet de auto op de brug, draait de bouten los, haalt het wiel van de auto en wisselt de band om op het apparaat. Het is reperterend werk, maar nauwkeurig werken is erg belangrijk! Voordat de wisselweken beginnen krijg je een tweedaagse training.

Deze wordt betaald! Hier leer je uiteraard alles over het vak en de veiligheidsvoorschriften. Heb je dus geen ervaring in deze branche of met autobanden wisselen?

 • Geen probleem!! Wat wij bieden Marktconform salaris;Een fulltime baan voor 8 weken;Werkdagen van maandag t / m vrijdag (overdag);
 • Een betaalde tweedaagse training;Werken bij een mooi bedrijf als Euromaster; Wat wij vragen Minimaal middelbare school-werk-

 • en -denkniveau; Beschikbaarheid vanaf oktober voor 8 weken;Affiniteit met auto's en techniek is een pré;Je hebt geen problemen met repeterend werk;
 • Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'
 • en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier