Wil jij aan de slag als Lasser in Heerhugowaard? Klik hier!
Tempo-Team
Heerhugowaard, NL
6 dagen geleden

DIT GA JE DOEN

Je gaat proppen op rails lassen (MIG / MAG / TIG) en het vervaardigen van alle voorkomende onderdelen van de trapliftendeur het samenbouwen van voorbewerkte onderdelen, zoals bochten, tandheugel en strips.

Verder werk je onderdelen af door middel van slijpen en verwijder je bramen en lasspetters.

WAAR GA JE WERKEN

Je gaat werken bij een dynamische, internationale fabrikant van trapliften dat onderdeel is van een internationale holding.

Zij ontwikkelen, produceren en verkopen trapliften voor alle soorten trappen, overal ter wereld en zijn actief in diverse landen.

Met vestigingen in o.a. Nederland, Verenigd Koninkrijk, Shanghai, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten

JIJ HEBT DEZE KWALIFICATIES

 • Jij hebt een Lasopleiding
 • Je kan tekening lezen
 • Netjes werken
 • Je hebt al ervaring in MIG / MAG / TIG lassen.
 • Je bent bereid om eens in de drie weken een avond dienst mee te draaien
 • WAT BIEDEN WIJ?

  Het bedrijf biedt je volop de ruimte om je te ontwikkelen in omgeving waarin een moderne bedrijfsvoering wordt gehanteerd.

  De informele sfeer bied je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen.

 • Een goed salaris conform CAO Metaal op basis van 40 uur.
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Werktijden zijn van 7.45-16.15 uur Fulltime 40 uur

  WERKEN VIA OTTER-WESTELAKEN?

  Otter-Westelaken kent de technische markt als geen ander uitzendbureau op het gebied van vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om bij verschillende en toonaangevende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

  Ben jij op zoek naar een baan binnen de Maakindustrie, wij hebben een groot netwerk aan bedrijven waar we jouw aan voor kunnen stellen!

  REAGEREN

  Ben jij de technische topper die we zoeken? Of wil je met Otter-Westelaken in contact komen om andere technische functies te bespreken?

  Neem dan contact met ons op!

  075 6157163

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier