Assistent Loodgieter leer-werktraject (Rhenen, Fulltime)
DIT Personeel
Rhenen, NL
13 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een uitdagende start in jouw carrière als leerling of assistent monteur installatietechniek? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar leerling tot assistent loodgieters uit de omgeving Rhenen, Veenendaal en Ede.

Het betreft een leer-werktraject voor langere tijd. Er wordt ruimte en tijd vrijgemaakt om jou de kunsten van het vak beter te leren en jezelf te ontwikkelen.

Je bent voornamelijk werkzaam in de renovatie / woningbouw en nieuwbouw woningbouw. Weet jij van aanpakken en wil jij per direct aan de slag?

Pak dan nu je telefoon en neem contact op M : 06-82887306.

Wie weet ben jij volgende week met je eigen DIT gereedschapskist en DIT kleding aan het werk en sta je aan een mooi begin van je carrière!

Heb je vragen? Bel of Whatsapp gerust naar M : 06-82887306.

Functieeisen

 • Vakdiploma’s (mbo) Elektrotechniek niveau 2 of hoger;
 • Als je aantoonbare of relevante werkervaring als loodgieter hebt in de woningbouw of utiliteitsbouw is dat mooi meegenomen!
 • In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
 • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
 • Bedrijfsomschrijving

  Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche.

  Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen.

  De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid.

  DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

  Arbeidsvoorwaarden

  Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties.

  Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

  Wat nog meer :

 • Langdurig project
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Salaris conform cao- klein metaal en techniek
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Neem contact op met onze recruiter Kayoma voor meer informatie of om je direct aan te melden.

  M : 06-82887306

  E : k.brussen dittechniek.nl

  I : www.dittechniek.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier