Assistent Shopmanager Utrecht
Modeteam B.V.
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Voor een filiaal in Utrecht zijn we op zoek naar een ervaren assistent shopmanager.

Als assistent shopmanager ondersteun je de shopmanager. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en de vertegenwoordiger van het merk.

De klanten verdienen de beste service en jij weet als geen ander hoe je deze verleent. Door je enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden zorg jij voor een excellente klantbeleving en draag je bij aan de organisatiedoelen.

Functie eisen

passie voor mode en mensen

een commerciële, enthousiaste en gedreven instelling

relevante werkervaring in de branche

Bedrijf

Deze opdrachtgever is een modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Ze heeft 24 eigen winkels en levert aan ca.

900 retailers in binnen- en buitenland. Het bedrijf helpt vrouwen om hun sterkste punten te accentueren en zwakke punten geraffineerd te verbloemen.

Waar het de ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid aangaat, is zij zich zeer bewust van mens en milieu. Dit is dan ook de reden dat het bedrijf het werk van de Fair Wear Foundation blijvend ondersteunt.

img data-image-id "15345017425993853" src " https : / / www.werkzoeken.nl / 3896 modeteam-bv / werk / 1843102 assistent-

shopmanager-utrecht / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term utrecht ">

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier