Expeditiemedewerker
Recruitnow
Hoorn, Nederland
2 dagen geleden

Expeditiemedewerker gezocht voor de zomer bij een voedingswarenfabriek vlakbij Hoorn!Vind je het fijn om lekker veel uren te maken deze zomer en vind je het niet erg om de hele dag in beweging te zijn, dan is deze baan echt wat voor jou! Je komt te werken bij Plukon Blokker B.

V. in Blokker.Plukon B.V is een kipverwerkingsbedrijf en zorgt voor een groot aantal van het aanbod kipfilets, kippenvleugeltjes en kippenpotten.

Iedere dag wordt dit vers gemaakt en uiteindelijk wordt dit vervoerd naar allerlei groothandels en supermarkten. Als expeditiemedewerker zorg jij ervoor dat de bestellingen verplaatst en klaargezet worden.

Ervaring als expeditiemedewerker is geen vereiste.Er wordt bij Plukon 24 uur per dag gewerkt van maandag tot en met vrijdag in drie ploegendiensten.

Deze diensten zijn van 06.00 tot 15.00, van 15.00 tot 23.00 en van 23.00 tot 06.00. Verder bieden wij een mooi salaris van €10,33 per uur (vanaf 22 jaar) met toeslagen voor het avond en nachtwerk.

Wat vragen we van onze nieuwe collega?- Geen problemen met het werken in een frisse omgeving van 4 tot 8 graden- In het bezit van eigen vervoer of woonachtig in de omgeving van Blokker of Hoorn-

Goed Nederlands sprekendBen je geïnteresseerd in deze functie als expeditiemedewerker voor de zomervakantie? Reageer dan via onderstaande button! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier