Internship Gamification
ABN AMRO Bank
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
9 dagen geleden

In het kort

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Met jouw expertise adviseer je onze klanten optimaal op het gebied van beleggen! Waar denk jij aan bij een volgende stap?

Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!Een van de problemen die we hebben binnen ABN AMRO, is dat er veel verschillende werkzaamheden zijn die uitgevoerd worden door een eveneens groot aantal verschillende medewerkers.

Deze werkzaamheden kunnen verdeeld zijn over meerdere afdelingen of uitgevoerd worden door een specifieke afdeling. De medewerkers van verschillende afdelingen hebben een andere achtergrond en dus ook andere kennis.

Door deze grote diversiteit aan werkzaamheden en kennis is het vaak moeilijk om gemaakte afspraken te waarborgen en kennis te delen.

Je werk

Binnen het Innovatie en Data office (IDO) van ABN AMRO is het onze taak om problemen op een andere manier te benaderen en te zorgen voor een creatieve en duurzame oplossing.

Nu willen wij samen met jou kijken hoe gamification hierbij een waardevolle toepassing zou kunnen zijn. En de belangrijkste vraag hoe kunnen wij zorgen dat onze medewerkers betrokken blijven bij het proces en op de hoogte blijven veranderingen en afspraken.

Ook willen we graag de medewerker zoveel mogelijk betrekken om processen zoveel mogelijk te verbeteren.

Het zelfde geldt eigenlijk ook voor onze klanten, hoe kunnen wij onze klanten op een leukere (en betere) manier betrekken bij onze processen, zodat ze beter op de status van het proces maar ook bijvoorbeeld op de hoogte kunnen houden van de regels die hierbij van toepassing zijn.

Je werkomgeving

Binnen het team gebruiken wij een design methode met de volgende stappen : Prepare, Understand, Ideate, Prototype, Validate en Scale.

Het zal jouw taak zijn om een goed begrip van het probleem te krijgen (Understand), door bijvoorbeeld interviews met verschillende eind gebruikers.

Een vervolgens ook een idee bedenken voor de oplossing (Ideate) en dit idee zo concreet mogelijk uit te werken(Prototype), vaak doen we dat in een hele eenvoudige omgeving met powerpoint of gewoon op papier om zo snel mogelijk ons resultaat te kunnen bepalen.

Als laatste verwachten we ook dat je jouw idee gaat valideren (Validate) om te kijken of jouw oplossing de gewenste resultaten bewerkstelt.

Het vervolgens implementeren van de eind oplossing is meestal een langdurig proces, daarom zullen we dit niet binnen de opdracht verwachten.

Je zult deze opdracht grotendeels binnen ABN AMRO uitvoeren in Amsterdam binnen het Innovatie en Data Office. Wij zijn een zeer gemixt team in leeftijd en geslacht van ongeveer 14 mensen en werken in een informele sfeer.

Wij zullen je begeleiden in het proces, echter zal je ook veel te maken krijgen met andere afdelingen binnen de bank, deze afdelingen zitten veel al ook in Amsterdam echter zou het ook voor kunnen komen dat je een keer naar andere locaties moet.

Je profiel

Voor deze opdracht zoeken we iemand die overloopt van leuke ideeën en geïnteresseerd is in gamificatie. Die goed kan samen werken en niet bang is om vragen te stellen of gekke dingen te zeggen.

Binnen ons team wordt voornamelijk Nederlands gesproken echter hebben wij ook veel internationale collega’s daarom is het een echte must have om de Engelse taal goed te beheersen.

Tevens is het belangrijk dat je goed en systematisch te werk kunt gaan.

 • Gamification
 • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
 • Kennis van een ontwikkel methode voor experiment
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier