SHE
Mammoet
Pernis
9 dagen geleden

Job description

In deze veelzijdige en uitdagende functie heb jij samen met jouw team op de vestiging een centrale rol in de continue verbetering en naleving van het veiligheids-

en kwaliteitsbeleid. Jij rapporteert aan de Branch Manager maar werkt nauw samen met veel verschillende collega’s. Het is een brede en zelfstandige rol die kansen biedt voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Buiten . In dit kader begeleidt en motiveer jij vooral onze medewerkers en onderaannemers met betrekking tot hun veiligheidsbewustzijn en gedrag.

Denk hierbij aan het on-the-job coachen en helpen van onze medewerkers. Tevens dienen hierbij regelmatig (safety) meetings te worden gehouden waarbij grote groepen toegesproken moeten worden.

Het echte werk vindt buiten plaats en daar dient ook de focus te liggen.

Binnen . Op de vestiging ben jij actief betrokken bij de werkvoorbereiding, formuleren van Taak Risico Analyses en het bieden van advies.

Jij leidt incidentenonderzoeken en bent verantwoordelijk voor de verschillende interne en externe rapportages. Verschillende veiligheidsstatistieken beheer jij zelfstandig waarbij er aandacht zal moeten zijn voor het verbeteren van de huidige systemen.

Tenslotte begeleidt jij zowel de interne en externe lokale (klant)audits.

Klant . Het aantal klanten is beperkt maar veeleisend. Er wordt van Mammoet verwacht dat wij actief deelnemen aan diverse SHE-

Q gerelateerde overleggen en verbeteringsvoorstellen. Hier zal jij inhoudelijk de juiste bijdrage aan moeten leveren. Binnen SHE-

Q ben jij het gezicht van Mammoet richting de klant.

Reports to

Branch Manager / SHE-Q Manager Nederland

Key Skills

Veiligheid dient in jouw DNA te zitten en is geen doel maar een missie. Door jouw houding en werkwijze zorg jij ervoor dat onze medewerkers naar jouw toe komen met vragen, voorstellen en meldingen, voor het te laat is.

Jij hebt hun vertrouwen en respect en zij accepteren jouw feedback. Door jouw persoonlijkheid ben jij zichtbaar’ op de verschillende sites en kun jij er staan’ als het nodig is.

Hiernaast kan jij ook aan tafel zitten met de klant en op een goede professionele manier de juiste bijdrage leveren, kritisch indien nodig.

Nee is ook een antwoord. Indien er verschillende inzichten bestaan kan jij op de juiste manier de feiten naar boven halen en situaties verhelderen waarbij de eigenwaarde van iedereen wordt behouden.

Op de vestiging ben jij vooral een teamspeler. Jij bent flexibel en kan indien nodig een stap extra zetten om iets af te maken.

Binnen het relatief kleine team schakel jij makkelijk met iedereen en draag jij bij met jouw expertise maar ook persoonlijkheid!

Education & Experience

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een MBO werk- en denkniveau, in het bezit van een Middelbaar Veiligheidskunde diploma en VCA VOL.

Jij hebt meerdere jaren ervaring in de transport en / of (petro)chemische branche. Kennis van horizontaal en verticaal transport is een pré.

Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken (Nederlands en Engels) en bent voldoende ervaren in het gebruik van het MS Office pakket.

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties.

Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren : petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties.

De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat :

 • Complexe hijsprojecten
 • Complexe transportprojecten
 • Shutdown Management
 • Sitewide construction services
 • Modulaire constructie
 • Factory to Foundation projecten
 • Rapid response
 • Herplaatsen en demonteren van installaties
 • Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel
 • Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben.

  Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.

  30.11.-1

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier