HR Development professional
Hogeschool Utrecht
Utrecht
4 dagen geleden

Functie-inhoud

Ben jij die energieke professional op het gebied van HR Development? Heb jij een duidelijke en onderbouwde visie op HR Development én vind je het leuk om proactief bezig te zijn met de doorontwikkeling van een organisatie met maatschappelijk nut?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkomgeving

Vanwege uitbreiding zijn wij voor het team van HR Development bij Hogeschool Utrecht op zoek naar een nieuwe collega. Dit team houdt zich bezig met verschillende HR Development thema's. Denk bijvoorbeeld aan :

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Teamontwikkeling
 • Organisatieontwikkeling
 • Talentontwikkeling
 • Als HR Development professional ga je in deze rol aan de slag met onderwerpen als het interne opleidingsaanbod, Onboarding, het LMS en hét Corporate ontwikkelevent van het jaar;
 • het Ontwikkelfestival. In deze rol heb je veel vrijheid en krijg je de kans om jouw visie uit te rollen. Daarbij hoort ook verantwoordelijkheid en zelfregie.

  Jouw positie kan variëren van inhoudelijk expert tot projectleider, of van programmamanager tot adviseur. Afhankelijk van welke aanpak er nodig is in een bepaalde fase, kies je jouw opstelling en aanpak.

  Je hebt de kans Hogeschool Utrecht mee te ontwikkelen, maar ook om jezelf verder te ontwikkelen! Je wordt van harte uitgenodigd die kans te grijpen!

  Wat je hebt

 • Een HBO / WO diploma;
 • Stevige vakkennis en ervaring op bovenstaande onderwerpen of als onderwijskundige;
 • Werkervaring (3-6 jaar) als inhoudelijk HRD of L&D adviseur en als projectleider / programmamanager is een vereiste;
 • Een sterk naar buiten gerichte blik, met zicht en visie op marktontwikkelingen en ontwikkelingen in het HRD-vak.
 • Wie je bent

  Naast wat je hebt, vinden wij het minstens zo belangrijk wie je bent! In deze rol is het heel belangrijk dat je beschikt over (zelf)organiserend vermogen en enthousiasmerende en verbindende kwaliteiten.

  Met jouw creativiteit kom je tot vernieuwende voorstellen en resultaten. Je hebt het vermogen om de HU strategie te vertalen naar HR interventies, projecten en voorzieningen.

  Daarnaast ben je een natuurlijke verbinder voor (HR-) collega's en directie en gaat het opbouwen van een netwerk je makkelijk af.

  Je bent benaderbaar en krijgt er energie van om tot een goed resultaat te komen. Tot slot kan er vertrouwd worden op jouw daad- en executiekracht.

  Over de werkplek

  Je komt te werken op de afdeling HR Development die bestaat uit twee senior HRD adviseurs, twee projectleiders en twee backoffice medewerkers.

  De afdeling valt onder de Dienst Human Resources (HR) en je rapporteert direct aan de HR directeur. HR bestaat verder uit de afdelingen HR Advies, HR Services, Resourcecenter en HR Beleid.

  Jouw standplaats is onze locatie aan de Padualaan 101 in Utrecht (Science Park Utrecht).

  Wat wij je bieden

  Je krijgt een jaarcontract (D3) met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling. De omvang van het dienstverband ligt tussen de 0,8 fte en 1,0 fte, afhankelijk van de wensen en behoeften van beide partijen.

  Bij benoeming van een interne kandidaat behoudt deze zijn huidige rechtspositie. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal €2.

  845,48 (schaal 10) en maximaal €5.026,85 (schaal 11). De inschaling is afhankelijk van je kennis, ervaring en welke werkzaamheden zelfstandig opgepakt kunnen worden.

  Daarnaast ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3 %.

  Hogeschool Utrecht heeft uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder is er keuze tussen een kortere werkweek met iets minder verlof of een langere werkweek met iets meer verlof, en is er flexibiliteit in werktijden.

  Tenslotte hebben wij een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan en kortingen bij verzekeringen, software en fitness.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier