Verkoopmedewerker
Hans Anders
Grote Houtstraat, Haarlem
3 dagen geleden

Ben jij energiek en gedreven? Heb jij gevoel voor mode? En ben je gemotiveerd om gerichte opleidingen en trainingen te volgen en wil je een topverkoper worden?

Kom dan ons team versterken met jouw enthousiasme, inzet en betrokkenheid. Je krijgt van ons de unieke kans om je te ontwikkelen binnen een collegiaal team in een fijne werksfeer.

Onze verkoopmedewerkers zijn enthousiastOnze verkoopmedewerkers zijn het aanspreekpunt voor onze klanten en daarom hét visitekaartje van Hans Anders.

We vinden het enorm belangrijk dat ze onze klanten positief benaderen en onze deskundigheid en topservice benadrukken. Onze verkoopmedewerkers hebben nét dat beetje extra : ze zijn gedreven, flexibel en dienstverlenend en hebben gevoel voor mode en stijl.

Dat we zulke hoge eisen aan de communicatieve vaardigheden van onze medewerkers stellen, heeft tot nu toe uitstekende resultaten opgeleverd.

9 op de 10 klanten geeft aan (zeer) tevreden over onze service te zijn. Die hoge klantwaardering vertaalt zich natuurlijk door naar een prettige werksfeer.

Een prima basis om tot goede verkoopprestaties te komen!Wat ga je doen?Als verkoopmedewerker optiek bij Hans Anders ben je hét aanspreekpunt voor de klanten in de winkel.

Je verleent altijd optimale service en adviseert klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen. Ook verricht je eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires.

Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn wensen.

Daarnaast draag je er zorg voor dat de winkel er altijd tiptop en stralend uitziet.Wie ben jij?

Onze verkoopmedewerkers zijn enthousiast

Ben je geïnteresseerdof heb je nog vragen?

Wat ga je doen? Wie ben jij?

 • Je beschikt over een havo- of mbo-diploma en je hebt affiniteit met wiskunde en natuurkunde
 • Je bent geïnteresseerd in het optiekvak en gemotiveerd je hierin te verdiepen en te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen, ook heb je affiniteit met het audiovak
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback
 • Jij ziet in één oogopslag of het gekozen montuur past bij de klant en kunt dit op een juiste manier onderbouwen
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop
 • Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken
 • Ervaring in de detailhandel is een pre
 • We bieden je de kans om een topverkoper te wordenIs dit dé baan die bij jouw ambities en competenties past? Dan investeren we graag in je.

  Om je communicatieve en verkoopvaardigheden (nog verder) te ontwikkelen ondersteunen we je met gerichte trainingen en positieve, persoonlijke coaching.

  Je brengt je kennis direct in praktijk, onder begeleiding van ervaren collegas die je graag wegwijs maken in de winkel. Uiteraard bieden we een prima salaris en een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

  We bieden je de kans om een topverkoper te worden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier