Marketing Manager
SAM Recruitment
Noord-Holland, Netherlands
3 dagen geleden

Wat wordt jou aangeboden?

 • Mooi salaris van €65k per jaar
 • Doorgroeimogelijkheden en kansen om successen te boeken binnen het bedrijf
 • Prachtige secundaire voorwaarden
 • Platte organisatie waar je veel vrijheid krijgt en vorm kan geven aan je eigen functie
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • HBO werk en denkniveau
 • Ervaring met vastgoed of affiniteit met gebouwen
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Waar ga je werken als marketing manager?

  Als marketing manager werk je samen met de betrokken collega’s en bepaal je de middelenmix om de gestelde doelstellingen te realiseren.

  Het bedrijf waar jij in komt te werken is echt een familiebedrijf waar integriteit hoog in de vandaal staat. Dit bedrijf staat voor eerlijk en oprecht handelen en zien zichzelf dan ook als de dolfijnen tussen de walvissen.

  Doordat de visie goed is gewaarborgd binnen dit bedrijf bestaan zij ruim 20 jaar in het onroerend markt en vormen zij een sterke positie tegenover de massa.

  Dit bedrijf heeft op dit moment een fondsvermogen van ongeveer 800 miljoen euro en bevinden zich daarom op een toplocatie.

  Uiteraard vertaalt de professionaliteit zich dit naar de secundaire voordelen. Zo is er een Nieuwjaars diner met geluksprekers, gaat het hele bedrijf naar New York en is er veel vrijheid.

  Binnenkort kan je dan ook op de locatie tot rust komen met Yoga en kan je goed je stoom afblazen met tafelvoetbal. Denk je binnen dit bedrijf goed te passen, reageer dan nu met je CV!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop solliciteren op deze vacature om dit direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen via Nisrine.

  amkeched samrecruitment.nl

  Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel de persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen.

  Kijk op onze website bij Recommend a Friend voor meer informatie.

  Recruitment Consultant

  Gespecialiseerd in marketing professionals

  31 205708120

  Nisrine.amkeched samrecruitment.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier