Ervaren journalist
De Persgroep Nederland
Den, NL
9 dagen geleden

Wat ga je doen?

Bij AD Haagsche Courant, onderdeel van de Persgroep Nederland, hebben wij plek voor een echte nieuwsjager.

Wij zoeken een journalist die zijn of haar sporen aantoonbaar heeft verdiend in de regionale journalistiek. Iemand die er niet voor terugdeinst tegen de stroom in te zwemmen voor dat ene verhaal.

Een echte journalist die nieuws kan produceren, reportages schrijven en weet hoe je een goed interview maakt.

Den Haag is een interessante maar ook gecompliceerde stad. Het is de chicste én de rauwste stad van Nederland, de stad van paleizen en van grenzeloze armoede.

Wij zoeken een verslaggever die deze stad aanvoelt en waardeert. We zoeken iemand die thuis is in deze twee werelden, of die de ambitie en interesse heeft om dat snel te worden.

En eigenlijk zoeken we ook iemand die in deze stad woont of wil gaan wonen.

AD Haagsche Courant is een moderne nieuwsredactie. We maken kranten en onlineproducties voor vier edities. Een verslaggever werkt bij ons ook in het weekend en soms in avonddiensten.

Collegialiteit, nieuwsgierigheid en onbevangenheid zijn bij ons sleutelbegrippen.

Wij bieden

Een functie binnen een energieke omgeving die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je mee bouwt aan de nieuwsmedia van morgen.

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Wie wij zijn?

 • De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning;
 • een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders.

  De Persgroep Nederland heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, Het Parool, de Volkskrant, Indebuurt, diverse regionale dagbladen, Tweakers.

  net, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier