Bedrijfsbrandwacht
Adequaat Personeel
Schiedam, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Als Brandwacht ben jij verantwoordelijkvoor de veiligheid van jouw collega's op een industrieel- ofbouwproject. Jij bent de belangrijkste persoon bij het latenbetreden van de besloten ruimtes zoals olietanks.

Je weet wat jedoet en waarborgt de veiligheid van je collega's. Onze Brandwachtengroep is groeiende en daar kunnen wij altijd gemotiveerde,verantwoordelijke en professionele mensen bijgebruiken.

Wat bieden wijje?

Het betreft een vacature diein eerste instantie wordt vervuld op oproepbasis (dagplanning) OFje word ingezet op langdurige projecten van 4 - 12 weken.

Nagebleken geschiktheid zal je steeds vaker worden ingezet (indiengewenst en inoverleg).

Watbreng je mee?

 • Je bentin het bezit van een geldig VOL-VCA
 • Je bent inhet bezit van een Buitenwacht en gasmeten certificaat
 • Certificaat kleine blusmiddelen en BHV is eenpré.
 • Ervaring binnen de petrochemie is eenpré
 • Rijbewijs en eigen vervoer is eenmust.
 • Waarga je werken?

  Je werkt opverschillende locaties en het werk vindt vooral buitenplaats.Solliciteren :

  Ben je geïnteresseerd ineen functie als Brandwacht en wil jij graag aan de slag bij eenbedrijf waar je kansen krijgt? Solliciteer dan vandaag nog om incontact te komen met een van onzeexperts.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier