Monteur Schiphol - Ploegendiensten
Otis College of Art and Design
OTIS Schipholweg , AC Badhoevedorp, Netherlands
3 dagen geleden

Location

OTIS Schipholweg 343, 1170 AC Badhoevedorp, NetherlandsJob Description

Monteur Schiphol

Ben jij gedreven in het liften- of roltrappen-vak en draag jij je kennis graag over? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met jouw gezonde dosis enthousiasme en drive verricht je onderhoud en kleine reparaties aan liftinstallaties, roltrappen en rolpaden.

Jij bent het gezicht van Otis op Schiphol en goed in het opbouwen van relaties met onze klanten. Wanneer er collega’s of klanten vragen hebben over liftinstallaties, roltrappen en rolpaden ben jij de vraagbaak.

Je neemt jouw collega’s mee in jouw passie en enthousiasme voor het vak en vindt het leuk om collega’s te helpen. Je werkt goed onder druk maar neemt ook de tijd om collega’s alles tot in de puntjes uit te leggen.

Jouw profiel

Je hebt ervaring in de liften-of roltrappenbranche en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bevindt je graag tussen de mensen, bent sociaal sterk en beschikt over rijbewijs B.

Er wordt een bedrijfsauto beschikbaar gesteld. Verder maak je onderdeel uit van een hecht team! Daarnaast heb je er geen problemen mee om onregelmatig te werken en hier staat natuurlijk wel een mooie vergoeding tegenover.

Otis

Otis is een dynamische onderneming, met een resultaatgerichte bedrijfscultuur. Wij zijn de wereldmarktleider op het gebied van personentransport.

Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, in meer dan 200 landen en met ruim 60.

000 collega’s, waarvan ruim 350 in Nederland. Otis heeft vestigingen in Utrecht, Badhoevedorp, Zwolle en Best. Je vindt o.

a. Otis liften in de Eiffeltoren en de Burj Khalifa en nationaal in de Mondriaantoren in Amsterdam en de Delftse Poort in Rotterdam.

Otis is An Equal Opportunity / Affirmative Action Employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, disability or veteran status, age or any other federally protected class.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier