projectbegeleider dagelijks onderhoud
Centerpoint
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Introductie

Projectbegeleider die warm loopt voor het dagelijks onderhoud aan de woningen en mee bouwt aan een groener en duurzamer woningbezit met blije huurders.

Organisatie

De organisatie is een landelijke werkende vastgoedbeheerder van woningen, de relatie investeert veel in het groener maken van het woningbezit.

Functie

Als projectbegeleider dagelijks onderhoud ben je dagelijks actief in het oplossen van reparaties, mutaties en onderhoud van de woningen.

Je voert inspecties uit en komt met aanbevelingen om de kwaliteit en leefbaarheid op een hoogniveau te houden.

Je werkt nauw samen met afdeling verhuur en interne techneuten en zorgt voor een duidelijke opdracht van de werkzaamheden.

Functie-eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je beschikt over de volgende kwaliteiten. Je kunt goed het overzicht bewaken, je bent communicatief vaardig en in staat om juiste planning te maken van de activiteiten.

Verder beschik je minimaal over een afgeronde mbo bouwkunde opleiding en bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Aanbod

Je kan rekenen op een brede diversiteit aan dagelijkse activiteiten, geen dag is hetzelfde en je werkt in een enthousiast team aan het onderhouden van de woningen en leefbaarheid.

Conform bruto maandsalaris volgens CAO Woondiensten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier