Vastgoed beheerder
MS Schippers
Bladel
2 dagen geleden

De Kempen leefbaar houden!

Als SchipVast willen wij ons steentje bijdragen aan de leefbaarheid van de regio door het aanbieden van veelal huurwoningen.

Ondertussen hebben we zo’n 12 voltooide of lopende projecten zowel binnen als buiten De Kempen. Je kunt je dus voorstellen dat we onze handen vol hebben aan het beheer van de bestaande woningen en de realisatie van lopende nieuwbouwprojecten.

En daar kunnen we dus wel wat hulp bij gebruiken

Over SchipVast

SchipVast is een van de bedrijven binnen de Schippers Groep (+ / - 500 werknemers wereldwijd). We realiseren rendabele nieuwbouwprojecten met een gematigd rendement en goede toekomstverwachtingen.

Afhankelijk van de marktvraag en de gemeentelijke volkshuisvestingsprogramma’s realiseert SchipVast zowel huurwoningen met een huur boven als onder de liberalisatiegrens.

We bieden betaalbare, kwalitatief goede en toekomstbestendige woningen. Daarbij vinden we het belangrijk om goed met onze huurders om te gaan en hen te blijven informeren.

 • Uiteindelijk is het doel dat alle huurders prettig kunnen wonen en zich thuis voelen in de woningen van SchipVast. Kortom;
 • een plek waar je iedereen positief over hoort praten!

  Wil je meer weten over SchipVast of onze projecten? Check dan

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier