HR-Manager (VERVULD)
Steamz
NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Hoenderdaal Fasteners in Veenendaal is op zoek naar een verbindende HR-manager. Krijg jij energie van meedenken op strategisch niveau binnen een nuchtere handelsonderneming met een no-

nonsense mentaliteit? Beschik je over ruime kennis op het gebied van HRM? Ben jij een mensenmens en wil je een veelzijdige functie waar je eigen initiatieven mag uitvoeren?

Dan is dit dé uitdaging voor jou!

Als HR-manager is het jouw uitdaging om de organisatie te verbeteren middels een succesvol HR-beleid en sterk personeelsmanagement.

Bij veranderingstrajecten binnen de organisatie heb jij een belangrijke ondersteunende rol. Je zorgt voor een optimale werkomgeving voor je collega’s.

Met jouw toegankelijke persoonlijkheid en professionele houding creëer je vertrouwen en weten medewerkers dat ze bij jou terecht kunnen voor advies, met vragen of met problemen.

Jouw plaats in de organisatie

Je bent een manager zonder personeel’. Enerzijds ben je als staflid actief betrokken bij beleidsvorming in het operationeel kaderteam en daarnaast zorg je bijvoorbeeld ook voor de correcte administratieve afhandelingen die bij personeelsmanagement komen kijken.

De salarisadministratie is uitbesteed en de urenregistraties worden door twee collega’s op de afdeling administratie verwerkt.

Jouw eigen kantoor grenst aan die van de administratie en je werkt dus gemakkelijk samen. Verder is er een externe HR-adviseur waar je projectmatig mee samenwerkt.

Je rapporteert direct aan het MT, onder leiding van een jonge algemeen directeur.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Tijdens jouw werkdag is overzicht bewaren van groot belang. Het ene moment ben je bezig met het verzuimbeleid, terwijl er op datzelfde moment iemand binnenkomt met een verlofaanvraag die je gelijk even oppakt.

Het is de kunst en onderdeel van jouw functie om goed te schakelen tussen een veelzijdigheid aan werkzaamheden.

Waar houd jij je zoal mee bezig? Je :

 • bent verantwoordelijk voor personeelsmanagement : werving & selectie, inwerken, beoordelen en beheren van verzuim van medewerkers, etc,
 • realiseert en bewaakt de vastgestelde normen, wat betreft relevante KPI’s,
 • stelt contracten op en je zorgt voor het inrichten en bijhouden van personeelsdossiers,
 • bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van HRM en relevante (arbo) wetgeving en je adviseert het management hierover,
 • levert een actieve bijdrage op het gebied van HR tijdens overleggen die bijvoorbeeld gaan over beleidsontwikkeling,
 • regelt attenties voor verjaardagen, jubilea en bijzonderheden van personeel,
 • rapporteert en adviseert gevraagd en ongevraagd aan het management,
 • verzorgt kantoorartikelen en facilitaire voorzieningen voor kantoor, kantine en vergaderingen.
 • Wat wordt je geboden?

  Hoenderdaal biedt een uitdagende functie voor een echte aanpakker die met veel passie een belangrijke rol kan spelen in de groei van Hoenderdaal.

 • Het betreft een veelzijdige parttimefunctie van 20-24 uur.
 • Je gaat samenwerken met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Je komt terecht in een ambitieus en professioneel familiebedrijf.
 • Je krijgt een centrale en verbindende rol als sparringpartner van het managementteam.
 • De salarisindicatie bedraagt tussen de €3000 - €3500 bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring.
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Iedere vrijdagmiddag een gezellige borrel, maandelijks bedrijfslunches en andere initiatieven zoals een familiedag.
 • Hoenderdaal biedt jou cursusmogelijkheden, zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen.
 • Wat breng je mee?

  Je staat stevig in je schoenen en door die zelfverzekerde houding zorg je voor draagvlak bij je collega’s en kom je tot de gewenste resultaten.

  Je trekt werkzaamheden zelfstandig naar je toe. Je draait je hand er niet voor om wanneer je collega’s van andere afdelingen om hulp vragen, maar je weet ten alle tijden het overzicht te behouden en prioriteiten te stellen.

  Daarnaast herken jij jezelf in de volgende zaken :

 • hbo werk- en denkniveau (een afgeronde opleiding richting Human resources / HRM / P&O is een pré);
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • je bent parttime beschikbaar, bij voorkeur verspreid over 4 of 5 dagen;
 • je werkt accuraat en gestructureerd en je ziet erop toe dat anderen dit ook doen;
 • je bent gedreven en in staat om met weinig begeleiding iets uitstekend uit te voeren;
 • je bent communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift en je kunt gesprekken voeren waarin je het beoogde resultaat op een effectieve manier bereikt;
 • je staat ervoor open om te luisteren en leren, maar je hebt ook een eigen visie en bent aanhoudend in het oplossen van problemen.
 • Waar ga je werken?

  Hoenderdaal Fasteners is een internationaal opererende importeur, distributeur en exporteur van bevestigingsmaterialen voor toeleveranciers in de bouw-

  industrie- en Doe-Het-Zelf-sector. Een gezond familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Ze staan bekend om slimme concepten en de beste schroeven van Nederland.

  De afgelopen 15 jaar zijn ze behoorlijk gegroeid en ze zijn volop in ontwikkeling. Ze werken met een hecht team van ruim 50 medewerkers vanuit het logistieke centrum in Veenendaal en bouwen graag aan duurzame relaties met klanten, leveranciers en medewerkers.

  Je kunt de cultuur binnen Hoenderdaal omschrijven als : oprecht, gedreven, dynamisch, vernieuwend, praktisch, bevlogen en met een gezonde dosis humor.

  Ze zijn recht door zee en varen hun eigen koers, en helpen hun klanten altijd verder. Ze houden van een uitdaging, denken in oplossingen en zijn constant op zoek naar verbetering.

  Doordat ze blijven ontwikkelen en vernieuwen zijn ze too fast(ener) to follow’.

  Interesse?

  Reageer dan snel! Steamz ondersteunt Hoenderdaal Fasteners bij het werving en selectie traject. Je sollicitatie inclusief korte motivatie zien we graag tegemoet via onze website.

  Heb je nog vragen over Hoenderdaal en / of de vacature? Neem dan contact op met Hang Do via 06-24714823 via hang steamz.nl.

  Zie video hieronder voor een impressie van Hoenderdaal Fasteners!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier