1e Verkoopmedewerker Vleeswaren
PLUS Kamminga
Duivendrecht, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Vleeswaren. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het voorraadbeheer van de producten, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging en presentatie van de afdeling.

Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten en heb je als doel de omzet te vergroten. Tevens geef je instructies aan de verkoopmedewerkers, verzorg je de planning en het voorraadbeheer en zie je toe op de handhaving van het hygiƫneplan.Wie ben je?

 • Je bent flexibel ingesteld
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden
 • Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Wat bieden we je?Werken bij PLUS is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien.

  Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Ondernemerschap staat voorop.

  Denk mee. Onderneem mee.Kom je werken in een klantvriendelijk, gastvrij en flexibel team?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier