Business Development Manager - IT Teams
Salesrecruiters
Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een commercieel talent, heb je buitenlandervaring en begrijp je de wereld van software en recruitment? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Opdrachtgever is gevestigd in Amsterdam en Sri Lanka en sinds 2015 leverancier van softwareontwikkelingsdiensten voor innovatieve technologiebedrijven.

Jouw uitdaging wordt om in 3 jaar tijd de organisatie van 100 fulltime techneuten door laten groeien naar 300 FTE. Je krijgt daarbij de kans om samen te werken met de meest succesvolle, disruptieve en snelst groeiende tech bedrijven van Nederland.

Je wordt de spil in een netwerk van visionairs, ondernemers en techneuten. Je werkt vanuit een uitdagende kantooromgeving in Amsterdam en bezoekt minstens 1 keer per jaar de snelgroeiende operatie in Sri Lanka.

Je werkt met een talentvol team in twee werelddelen waar je op kunt bouwen.

Jij wordt verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe partnerships met snelgroeiende techbedrijven om zodoende de groeiambities te realiseren.

Doelstelling is om de grootste en beste leverancier te worden van IT teams voor scale ups. Eerst in Nederland, daarna in de rest van de wereld.

Je rapporteert aan de Head of Account en zal samen daarmee het commerciële plan tot uitvoering brengen. Werkzaamheden zullen bestaan uit het in kaart brengen van de market, opvolgen van leads en het vinden van nieuwe partners en creëren van partnerships.

Klanten zijn bijv. Otrium, Harver, Temper, PastBook en Fixico.

Functie eisen

WO werk- en denkniveau

Minimaal 3-5 jaar relevante en aantoonbare ervaring in B2B sales

Je bent communicatief ijzersterk, creatief en een echte ondernemer Representatief en een uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal

Woonachtig in regio Amsterdam

Aanbod

Een baan bij een snelgroeiende organisatie

Een marktconform salaris en goede bonusregeling

Een leuk kantoor in hartje Amsterdam

Veel ruimte voor creativiteit en ondernemerschap

Een goede en informele werksfeer binnen een club van betrokken mensen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier