Verzorgende IG niveau 3
Curamare
Middelharnis, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat onze cliënten hun leven zoveel mogelijk kunnen invullen zoals past bij hun normen en waarden. Je hebt oog voor de cliënt en geeft vakkundig invulling aan de zorg die daarbij hoort.

Je toont daarbij initiatief, kunt je goed inleven in de situatie en bent flexibel en zelfstandig. Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega s en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

 • hebt een diploma verzorgende niveau 3. Ervaring in de ouderenzorg is een pré.
 • hebt oog voor de behoefte van de cliënt en neemt het initiatief om de zorg daarop af te stemmen.
 • bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • hebt respect voor de protestantse- christelijke identiteit van een aantal van onze locaties en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.
 • vullen in overleg met jou het aantal uur en je werktijden in.
 • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een salaris (FG 35) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
 • Heb je vragen?

  Neem dan contact op met Aletta Buurman, teammanager, 0187-488300.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Dan kijken we uit naar je reactie!

  Waar kom je te werken?

 • CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden;
 • deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

  Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-

  Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.

  Over Ebbe en Vloed

  Ebbe en Vloed is een eigentijdse woonzorglocatie in Oude Tonge. Er zijn 58 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen, waarvan er 13 particulier huurappartementen zijn.

  Daarnaast zijn er 7 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen en 11 kamers voor kortdurende zorg.

  Op de locatie werken ongeveer 170 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

  Over Nieuw Rijsenburgh

  Nieuw Rijsenburgh is een moderne woonzorglocatie in Sommelsdijk. Er zijn 146 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en 19 woongroepen waar cliënten met een lichamelijke of geestelijke beperking samenwonen.

  Daarnaast is er een afdeling voor kortdurende zorg met 24 plaatsen. Nieuw Rijsenburgh kent een protestants-christelijke identiteit.

  Over Geldershof

  Geldershof is een gemoedelijke woonzorglocatie in de kern van Dirksland. Er zijn 55 appartementen voor cliënten die zelfstandig wonen en 22 appartementen voor bewoners met een voortdurende zorgbehoefte.

  Daarnaast zijn er 6 appartementen voor kortdurende zorg. Op de locatie werken ongeveer 100 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

  Over De Vliedberg

  De Vliedberg is een hedendaagse woonzorglocatie vlakbij het strand in Ouddorp. Er zijn 34 zorgappartementen waar cliënten zelfstandig wonen.

  Op 7 woongroepen wonen cliënten met een lichamelijke of psycho-geriatrische beperking samen en er zijn 14 kamers voor kortdurende zorg.

  t Spectrum in Stellendam is onderdeel van woonzorglocatie De Vliedberg, hier zijn 31 zorgappartementen voor zelfstandig wonen.

  De Vliedberg kent een protestants-christelijke identiteit. Op de locatie werken ongeveer 160 medewerkers, stagiaires en leerlingen.

  Deel de vacature via : Medewerker aan het woord

  Medewerker aan het woord

  De dynamiek op de SEH maakt mijn werk zo uitdagend.

  Manon Koolen leerling verpleegkundige SEH

  Verpleging en verzorging Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier