Werkstudent vastgoedbeheer
CBRE Argentina
Amstelveen '- Noord-Holland, Netherlands
5 dagen geleden

Ben jij nog student, heb je een tussenjaar óf ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan voor 16-24 uur per week? En wil jij aan de slag bij dé marktleider in commercieel vastgoed?

Wordt dan werkstudent property management bij CBRE Advisory! Voor het operations team op de afdeling Property Management zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega.

Wat ga je doen?

Als werkstudent op de property management afdeling ondersteun jij je commerciële, technische en financiële collega s. Door diverse administratieve werkzaamheden te verrichten help jij om een optimaal resultaat voor de vastgoedbeheerportefeuilles te realiseren.

Daardoor ben jij niet alleen van toegevoegde waarde voor je collega’s, maar ook onze opdrachtgevers en huurders!

Deze functie biedt je de mogelijkheid om de spin in het web te zijn binnen het team. Je ondersteunt de diverse interne collega’s door uitvoering van onder andere de volgende werkzaamheden en processen :

 • Uitzetten en afhandelen van herinneringen, aanmaningen en incassozaken;
 • Opstellen en uitsturen van correspondentie richting leveranciers en andere stakeholders;
 • Contact onderhouden met leveranciers waar wij mantelovereenkomsten mee hebben afgesloten;
 • Contracten en overeenkomsten met leveranciers controleren;
 • Monitoren van het in en uithuizen van nutsvoorzieningen;
 • Behandelen van de dagelijkse (digitale) binnenkomende post en correspondentie;
 • Systeemmutaties controleren en door laten voeren.
 • Je combineert in deze rol jouw communicatieve, commerciële en administratieve vaardigheden én krijgt de ruimte om deze verder te ontwikkelen.

  Daarnaast zullen er regelmatig ad hoc werkzaamheden zijn, die jou de kans geven om je verder te verdiepen in proces management, finance en commercie.

  Bij goed functioneren kun je meegroeien in je functie (uitbreiding in taken) en met de groei van CBRE.

  Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent student óf je bent net afgestudeerd in een financiële of bedrijfskundige richting;
 • Je hebt affiniteit met vastgoed;
 • Je kunt accuraat werken;
 • Je hebt goede kennis van Excel;
 • Je hebt een flexibele en klachtgerichte instelling;
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam;
 • Je bent minstens twee vaste dagen per week beschikbaar voor in ieder geval een periode van zes maanden;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat hebben we jou te bieden?

  CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien.

  Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

  Je maakt deel uit van het Operations & Improvement team en werkt samen met andere werkstudenten, assistenten en ervaren operations managers.

  Op de afdeling wordt hard gewerkt maar er is zeker ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes.

  Wij bieden je een functie in een gedreven team en een fijne werkomgeving.

  Wie wordt je team?

  Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar.

  Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel : onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

  Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 150+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren.

  Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams.

  Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.

  Wie wordt je nieuwe werkgever?

  CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

  Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

  Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier