(Senior) Manager Audit & Assurance Non Profit
MAZARS
Rotterdam, NL
28 dagen geleden

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je als accountant vervult in het maatschappelijk verkeer?

Ga dan aan de slag bij Mazars Rotterdam als Manager Audit & Assurance met een specifiek focus op onze non-profit branche.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Binnen jouw functie als Manager Audit & Assurance houd je je onder andere bezig met de complexere controlewerkzaamheden bij uiteenlopende organisaties.

Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega's om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

Je geeft leiding aan het controleteam en begeleid de diverse werkzaamheden. Daarnaast onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen onze organisatie en het internationale netwerk.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en rapportering van controleopdrachten. Verder heb je een adviserende rol richting de klanten, die zich vooral in het not for profit segment bevinden.

Dit betreft instellingen werkzaam op onder andere de gebieden cultuur, onderwijs en welzijn. Heb je daarnaast de ambitie om andere activiteiten buiten het vak te ontplooien?

Dan kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden. Oftewel, in deze rol ben jij je bewust van de maatschappelijke rol die je vervult in de samenleving en weet je de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen.

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s.

Binnen deze functie biedt Mazars je de mogelijkheid om invulling te geven aan jouw wensen en voorkeuren. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde sector of ga je liever voor een breed georiënteerde klantenkring?

En heb je de ambitie om andere activiteiten buiten het vak te ontplooien? Dan kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden.

Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier