EMVI-schrijver
Connexxion
Hilversum, NL
6 dagen geleden

Wij zoeken een energieke en creatieve topper met winnaarsmentaliteit!

Wie zijn wij?

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn weactief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen eninitiatievenbij aan de energietransitiein ons land.

Bij alles wat we doen staan onze reizigers enmedewerkerscentraal. Transdev Nederland heeft 8.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners.

Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.

Tender binnen Transdev

Onze Tenderafdeling is verantwoordelijk voor het binnenhalen van aanbestedingen in het openbaar busvervoer met een contractwaarde tot 2 miljard en een looptijd van tien tot vijftien jaar.

Deze afdeling bestaat, naast de eindverantwoordelijke manager, op dit moment uit vijf gedreven professionals, waaronder EMVI-schrijvers, Bidmanagers en een teamleider.

Omdat OV-bus concessies maar eens in de tien jaar worden aanbesteed, zijn de belangen per aanbesteding enorm groot. Om de scherpste en kwalitatief beste inschrijvingen te kunnen doen, hebben we de beste mensen nodig!

Jouw taken

Als EMVI-schrijver binnen Transdev stel je, in nauwe samenwerking met de bidmanager en andere EMVI-schrijvers, een plan op (of meerdere) dat zo goed mogelijk voldoet aan de door de opdrachtgever gestelde gunningscriteria.

Je bestudeert de uitvraag, formuleert strategische vragen, maakt planningen, analyseert data en haalt de juiste informatie op bij specialisten binnen het bedrijf.

Je toetst deze informatie, brengt verbeteringen aan waar nodig en structureert dit tot een goed leesbaar plan, waarmee je scoort bij de opdrachtgever! Je hebt een winnaarsmentaliteit en een grote drive om jezelf, het team en jouw plannen steeds verder te verbeteren.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een energieke, proactieve collega die graag samenwerkt in een team. Je bent flexibel, energiek en daadkrachtig.

Je hebt goede analytische vaardigheden, bent sterk resultaatgericht en een creatieve en innovatieve denker, die ingewikkelde materie goed op papier kan zetten.

Je ziet snel waar processen beter kunnen, en hebt oog voor continue kwaliteitsverbetering. Je omarmt kritiek en weet jezelf goed staande te houden onder druk.

Daarnaast heb je een HBO / WO-achtergrond, ben je goed in het organiseren van complexe processen en ben je natuurlijk een kei in het schrijven van teksten.

We geven je hier veel verantwoordelijkheid voor terug en de mogelijkheid een essentiële bijdrage te leveren aan de toekomst van het openbaar vervoer.

Ben jij niet bang voor een uitdaging en spreekt bovenstaande je aan, dan horen we graag van je!

Interesse ?

Mocht jouw interesse zijn gewekt, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Annemarie Rutgers via a.rutgers connexxion.nl of 06-41148727.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier