Leerling dakdekker
van nes + plaisier personeelsdiensten
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederlands
4 dagen geleden

In de functie van Leerling dakdekker krijg je de mogelijkheid om een specifiek vak te leren en vervolgens door te groeien tot een volwaardige dakdekker.

Naast het leren verdien je dus ook gelijk al een fulltime salaris bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam. Als leerling dakdekker loop je mee met een ervaren collega.

Deze collega dakdekker zal jou begeleiden tijdens de verschillende werkzaamheden en zal je het vak als dakdekker leren. Je fungeert in het begin als ondersteuning van de ervaren dakdekkers op de verschillende klussen.

Door ondersteuning aan te bieden en mee te kijken met de verschillende werkzaamheden van een dakdekker, zoals het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken, zal je uiteindelijk het vak zelf onder de knie gaan krijgen.

Door middel van goede begeleiding van echte vak professionals, kan je door groeien van leerling dakdekker naar een ervaren dakdekker.

Hiernaast zijn er binnen onze opdrachtgever voldoende mogelijkheden om je tevens te gaan specialiseren in een bepaalde tak van het dak bedekken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier