Junior Constructeur Kunstwerken
Sweco NL
De Bilt, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij je voetafdruk achterlaten in grote infrastructurele projecten zoals de ring van Antwerpen, ViA15 en de A9? Wil jij werken bij het meest inspirerende ingenieurs- en adviesbureau van Noordwest-Europa?

Ik ga graag met je in gesprek!

Marco Leepel Afdelingshoofd Wegen

Voor het team Kunstwerken zoeken we een Junior Constructeur. Door de weginfrastructuur slim te ontwerpen dragen we bij aan een duurzame en veilige samenleving.

Een goed ontwerp verbetert de doorstroming, waardoor het mogelijk is hinder te verminderen en het aantal ongevallen te reduceren.

Je gaat meteen aan de slag in één van onze projecten. Uiteraard krijg je een op maat gemaakt leertraject en begeleiding van ervaren collega’s.

Het team Kunstwerken bestaat uit enthousiaste ontwerpers, constructeurs, modelleurs, adviseurs en projectleiders. Het team houdt zich met name bezig met de engineering van kunstwerken in wegen en railprojecten, in opdracht van zowel overheden als aannemers.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde technische HBO / WO opleiding, bij voorkeur in de Civiele Techniek;
 • Relevante stage- of werkervaring is een pre;
 • Je bent nieuwsgierig en je wil je graag verder ontwikkelen;
 • Je bent ondernemend en proactief.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marco Leepel via marco.leepel sweco.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daniëlle Olthof, Campus Recruiter, +31 6 22 21 42 92 of via danielle.olthof sweco.nl.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten voorgesteld door bureaus worden niet in behandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier