Intercedent
Randstad
Eindhoven, Noord Brabant, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Locatie / Standplaats EINDHOVEN Functieomschrijving Ben je een regelaar? Nieuwsgierig aangelegd, leergierig én commercieel ingesteld?

Per direct is Randstad Callflex Eindhoven op zoek naar een energieke, nieuwe collega intercedent. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en opdrachtgevers aan een nieuwe collega.

 • Hoe mooi is dat! Randstad Callflex is een uniek onderdeel van Randstad, en gespecialiseerd in de bemiddeling van kwalitatief contactcenter ;
 • Als specialist in deze branche ga jij gemotiveerde medewerkers matchen met bedrijven waar zij kunnen excelleren. Van agent tot supervisor / teamleider, Randstad Callflex regelt het! Met het team richt jij je op bedrijven met een klantenservice afdeling.

  Je richt je hierdoor op een leuke, servicegerichte doelgroep. Elke dag breng jij de partijen samen. Zo weet je proactief nieuwe klanten aan Randstad te binden.

  Maar je slaat ook de brug tussen de klant en nieuwe medewerkers. wat ga je doen? Jij bent een matchmaker pur sang; elke dag opnieuw breng jij de juiste partijen samen.

  Zo weet je proactief nieuwe klanten aan Randstad te binden. Maar je slaat ook de brug tussen de klant en nieuwe medewerkers.

  Je kunt je baan beschouwen als een 360-gradenrol waarin je continu van pet wisselt. Heb je bedrijven uit jouw regio ervan overtuigd een samenwerking met Randstad aan te gaan?

  Dan ben je niet alleen de accountbeheerder, maar ook de recruiter die de vacatures invult. Je schrijft vacatureteksten, zoekt actief de beste kandidaten en voert sollicitatiegesprekken.

  Heb je matches tot stand gebracht, dan stel je de contracten op en blijf je als werkgever de flexwerkers begeleiden. waar werk je?

  De koude acquisitie doe je vanachter je bureau. Maar je bent ook veel op pad. Nieuwe klanten voor je winnen lukt nog altijd het best als ze jou in de ogen kunnen aankijken.

  En dus zit je veelvuldig om tafel met de directie, teamleiders of HR-managers van potentiële klanten. Het is aan jou om hun HR-

  vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Randstad daarin kan ondersteunen. met wie werk je samen? In de eerste plaats met je collega intercedent in je team.

  Maar omdat jij zoveel verschillende rollen vervult, werk je ook nauw samen met allerlei collega’s binnen Randstad; intercedenten, recruiters en je operationeel manager Bonny met wie je je targets bespreekt.

  Natuurlijk sta je ook heel dicht bij je klanten. Je houdt continu een vinger aan de pols bij de vijftien tot dertig klanten die je beheert.

  over jou ervaring met b2b, klantcontact, sales en koude acquisitie hbo-diploma en ervaring in de commerciële dienstverlening (callcenter) kennis van de markt en het lef om doelgericht in te spelen op kansen een kei in plannen, organiseren en prioriteren flexibel : je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk doorzetter die niet stopt voordat de deal gesloten is overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten waarom Randstad?

  Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière.

  Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

  Dit biedt jou als sales intercedent interessante carrièreperspectieven : 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

  dit bieden we jou veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland goede mobiliteitsregeling en laptop een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan een bruto maandsalaris tussen € ,-

  en € ,- (afhankelijk van je werkervaring) 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225) een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen.

  word onze nieuwe sales intercedent Wil jij Randstad en nieuwe klanten aan elkaar koppelen voor een langdurige samenwerking?

  Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist Bianca Poels , via 06-20546470 of Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier