Bakwagenchauffeur Horecadistributie
Logistic Force
Oss, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar een gezellige, bekwame bakwagenchauffeur. Laat jij graag je handen wapperen en ben jij een echte horecaliefhebber?

Reageer dan snel op deze geweldige chauffeursbaan!!

Wat ga je doen?

Met een bakwagen ga je een route rijden waarbij jij onder andere restaurants, kantines en cafés gaat bevoorraden in de regio Brabant / Gelderland.

Over het algemeen ga je samen met een bijrijder op pad. De spullen worden vaak op een rolcontainer gestapeld die jij aflevert bij de klant.

Om de klant optimale service te geven ruim je in sommige gevallen de goederen op, op de plek waar de klant ze wil hebben.

Leuk en dankbaar werk. Je begint om 07.00 uur en je bent over het algemeen altijd voor 18.00 uur terug op de standplaats.

Wat is echt belangrijk?

 • Geldig rijbewijs C met code 95
 • Woonachtig in de regio Oss
 • Je bent representatief
 • Een goede fysieke gesteldheid
 • Hoe we je terugbetalen?

 • Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de '
 • extraatjes'. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan Code 95 nascholing. Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.

  Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier