Ervaren Projectontwikkelaar (>5 jaar)
Propylon
regio Haarlem, Noord-Holland
4 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Profiel opdrachtgever : ’Waanzinnig gaaf bedrijf om voor te werken’’. Dit zijn de enthousiaste woorden van één van de 60 medewerkers van deze aannemer.

Het is een informele organisatie met een relatief jonge directie. Men heeft niet alleen hart voor de bouwwerken maar zeker ook voor het eigen personeel.

Er wordt geïnvesteerd in de eigen mensen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding, fijne werkplekken, parkeren voor de deur en een actieve personeelsvereniging.

Zo zijn er regelmatig borrels en verzorgde reizen. Bijvoorbeeld een weekend naar de Ardennen of op skivakantie. Uiteraard wordt er ook hard gewerkt.

Dit blijkt uit een jaarlijkse omzet van rond de 100 miljoen euro.De aannemer doet voornamelijk nieuwbouw werken. Circa 70% is woningbouw en de rest zijn utilitaire werken als scholen, zorgcentra, hotels, etc.

Bijna alle projecten vinden plaats in Groot Amsterdam. Corona update : Ondanks de huidige crisis gaat het goed met de projecten en de verkoop.

Logischerwijs zijn er de nodige maatregelen maar op de bouwplaatsen en kantoor lopen de zaken goed door.Functie inhoud : Ter uitbreiding van het team is onze relatie op zoek naar een ervaren projectontwikkelaar.

Als projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten van begin tot eind. Tot jouw takenpakket behoort o.a. :

 • Zorgen voor een correcte vertaalslag van van initiatieffase tot definitief ontwerp en vervolgens de uitvoeringsfase
 • Contact onderhouden en samenwerken met partijen als gemeente, architect, constructeur, opdrachtgever, omwonende, etc.
 • Anticiperen op ontwikkelingen / veranderingen binnen een project
 • Deelnemen aan het voorbereidingstraject indien het een project van derden betreft en participeren als bouwkundig en commercieel adviseur
 • Verkoopbegeleiding als marktanalyse, opstellen contractstukken, etc.
 • Alle overige bijbehorende werkzaamheden
 • Functie eisen :

 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectontwikkelaar met nieuwbouwprojecten
 • Een afgeronde opleiding richting bouw of vastgoed op TU niveau
 • Een netwerk in de regio Noord-Holland
 • Woonachtig binnen een straal van 40 km van Haarlem
 • Bovenstaande punten zijn harde eisen.Geboden wordt : Naast een uitdagende baan bij een gerenommeerde aannemer met goed toekomstperspectief is er ook voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

  En dat alles binnen een informele, prettige werksfeer. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om jouw eigen projecten te besturen.

  Uiteraard tegen aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Over het bedrijf : In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex.

  Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau.

  Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier