Verzorgende IG/EVV
Amstelring
Scala, Amsterdam
3 dagen geleden

24-36 uur per week

De Kolenkitbuurt is in ontwikkeling! Scala ontwikkelt mee! Maak jij van Scala straks onze gezelligste locatie? Scala, onderdeel van Amstelring, is kleinschalig wonen in de Amsterdamse Kolenkitbuurt.

Het is een bijzondere plek waar jij het verschil kan maken. Bij dementie is het fijn om iemand naast je te hebben die jou helpt om van iedere dag iets moois te maken, vol activiteiten en gezelligheid, maar ook de best mogelijke zorg biedt.

Dat ben jij. Bij Scala zoeken wij een verzorgende die zelfstandig te werk gaat en ons huishouden weet te runnen. De Kolenkitbuurt is in ontwikkeling! Scala ontwikkelt mee! Maak jij van Scala straks onze gezelligste locatie?

Scala, onderdeel van Amstelring, is kleinschalig wonen in de Amsterdamse Kolenkitbuurt. Het is een bijzondere plek waar jij het verschil kan maken.

Bij dementie is het fijn om iemand naast je te hebben die jou helpt om van iedere dag iets moois te maken, vol activiteiten en gezelligheid, maar ook de best mogelijke zorg biedt.

Dat ben jij. Bij Scala zoeken wij een verzorgende die zelfstandig te werk gaat en ons huishouden weet te runnen.

Werkplek

Onze locatie bestaat uit zes kleinschalige groepswoningen, voor ieder 6-7 bewoners (totaal 37 bewoners). Er zijn drie team voor zes verdiepingen, met deze teams hebben wij als doel te zorgen voor een prettig woon-, leef en werkklimaat.

Scala is licht, huiselijk en samen zorgen wij voor liefdevolle aandacht. Dat doen wij onder andere door ook de mantelzorger veel te betrekken.

Scala is onderdeel van Amstelring en ligt in de Amsterdamse Kolenkitbuurt. De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt pal tegenover metrostation de Vlugtlaan.

Met de trein en metro ben je er vanaf Zaandam (15 minuten), Haarlem (23 minuten) of Almere (42 minuten) dus zo!

Functie

Je gaat hier werken in een team waar je veel vrijheid, maar daarom ook veel verantwoordelijkheid krijgt. Overdag ben je samen met de bewoners voornamelijk in de gezamenlijke huiskamer te vinden, waar zij met elkaar eten en activiteiten doen.

Je bent een luisterend oor, biedt een helpende hand als dat nodig is en je daagt hen uit om zelf dingen te blijven ondernemen.

Je staat in de basis steeds op één groep waar je naast een liefdevolle verzorgende voor onze cliënten ook een goede gesprekspartner voor mantelzorgers en collega's van de andere disciplines bent.

Je weet zorgverlening te combineren met een zo huiselijk mogelijk gevoel voor de bewoners. Voor het coördineren van zorg draai jij je hand niet om en met jouw helikopterview zie jij wat er gedaan moet worden om de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren.

Breng jij specifieke expertise mee? Leuk! Daar maken we uiteraard graag gebruikt van!

Profiel

We zijn op zoek naar een verzorgende die de gezelligheid zelve is, huiselijkheid kan brengen maar ook de beste zorg levert met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder herken jij jezelf in de volgende eisen en competenties :

Je bent in het bezit van een Diploma Verzorgende IG

Je hebt affiniteit met cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag

Werken op verschillende tijdstippen is voor jou geen probleem (primair inzetbaar in de dag- en avonddienst, maar kan zonodig ook worden ingezet in de nacht)

Je weet het overzicht te bewaren je denkt in oplossingen

Zelfstandig én een teamplayer

Wij bieden

Net als overal in de zorg is je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens de CAO VVT, ingeschaald in FWG 35.

Daarnaast bieden we goede aanvullende arbeidsvoorwaarden! Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

In eerste instantie een jaarcontract en bij wederzijdse goedvinden een vast contract.

Mooie extra's zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg, een chromebook, een sport- en fietsplan, en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.

Doorgroei- en scholingsmogelijkheden, je krijgt de kans om je te specialiseren in specifieke zorgvragen.

Je komt te werken in een team met volop mogelijkheden en een gezellige manager die open staat voor jouw ideeën.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier