Inkoper Prijzen
VriendenLoterij
Amsterdam
3 dagen geleden

Vul jij onze prijzenpot met prijzen waar iedereen blij van wordt? Ben jij de inkoper die miljoenen mensen blij maakt? Kun jij zorgen voor prijzenpakket waar onze deelnemers vrolijk van worden?

Breng je een stevig netwerk mee van leveranciers en andere marktpartijen? Ziet jouw commerciële oog mogelijkheden die anderen niet zien?

En wil jij bijdragen aan het succes van beide loterijen? Lees dan snel verder!

Naast (enorme) geldprijzen vallen er bij de grootste goede doelen loterijen nog heel veel andere prijzen. Elke maand weer zijn er honderdduizenden winnaars, die we allemaal blij willen maken.

Met prijzen die ons imago versterken, onze herkenbaarheid vergroten en liefst ook de loterijmissie onderstrepen. Voor de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij zijn we op zoek naar een commerciële en vlijmscherpe Inkoper Prijzen.

Wat ga je doen?

Als Inkoper geef je invulling aan een groot deel van het prijzenpakket, voor de Postcode- en de VriendenLoterij. Samen met je collega’s van marketing bepaal jij voor een heel belangrijk deel ons gezicht naar buiten.

En daar horen de volgende werkzaamheden bij :

 • Met oog voor onze doelgroep stel jij het inkoopjaarplan op; je doet voorstellen voor een prijzenpakket dat volgens jou het beste resultaat oplevert.
 • Je bent sparringpartner en adviseur voor de hoofden Marketing.
 • Je regelt de inkoop en bartering van (natura)prijzen en bewaakt het beschikbare prijzenbudget.
 • Je sluit contracten met leveranciers en ziet erop toe dat die worden nagekomen.
 • Je werkt nauw samen met je collega-inkoper en de medewerkers van de afdelingen Winnaars en Financiën over de handling en logistiek van de prijzen.
 • Je gaat strategische allianties aan met marktpartijen t.b.v. joint promotions, duurzame productontwikkeling, kennisdeling, leads genereren en andere voordelen.
 • Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen op de voet als het gaat om duurzaamheid, nieuwe productiemogelijkheden, elektronica en consumentenbehoefte.
 • Je komt proactief met (duurzame) ideeën voor nieuwe prijzen en voordeel-acties voor onze deelnemers.
 • Wat bieden wij jou?

  Met 600 ambitieuze collega’s werk je dagelijks aan onze missie : fondsen werven voor onze goede doelen en bekendheid geven aan hun werk, door het organiseren van een loterij.

  Je werkt vanuit ons meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en een goede en stabiele pensioenregeling hebben wij ook andere aantrekkelijke - unieke - arbeidsvoorwaarden.

  Zo krijg je een OV-vrijkaart en heb je regelmatig contact met de goede doelen die dankzij de inleg van de deelnemers door de Goede Doelen Loterijen gesteund worden.

  Ook mag je vrijwilligerswerk doen in Loterijtijd en kan je jezelf via onze Lottery Academy blijven ontwikkelen. We bieden je graag de mogelijkheid om lekker te kunnen bewegen.

  Normaal gesproken bieden we bootcamp-, kickboks- en yogalessen aan, op dit moment kan je online lessen en gezondheidsprogramma’s volgen.

  Dit heb je in huis :

 • Een uitgebreid netwerk van leveranciers en andere marktpartijen dat jij ten gunste van de loterijen weet in te zetten.
 • Je bent ambitieus, innovatief en stuurt op duurzame kwaliteit.
 • Je hebt de drive en energie om steeds weer een aantrekkelijk prijzenpakket samen te stellen, te optimaliseren en te vernieuwen.
 • Je bent een commerciële rekenaar en komt op basis van de prijs, deelnemer-tevredenheid, behoudcijfers en duurzaamheid tot een goede deal.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring op salesgebied in een commerciële omgeving.
 • Bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties, een echt verbinder.
 • Je weet je verbaal en schriftelijke prettig en helder uit te drukken.
 • Je ziet mogelijkheden die anderen niet zien en weet partijen met elkaar te verbinden voor duurzame productontwikkeling.
 • Je hebt affiniteit met marketing, bent maatschappelijk betrokken en hebt een warm hart voor organisaties die door de loterijen worden ondersteund.
 • Wie zijn wij?

  De Nationale Postcode Loterij steunt goede doelen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Wij werven fondsen voor onze goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij.

  Bij de Nationale Postcode Loterij is je postcode je lotnummer.

  De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij) zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij.

  Wij zijn dé grootste particuliere fondsenwerver van Nederland en de op één na grootste private gelddonor aan goede doelen ter wereld.

  Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen en zijn er honderdduizenden winnaars per maand! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen.

  Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt.

  Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden, als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom, ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier