Woonbegeleider
RIBW K/AM
Haarlem, NL
2 dagen geleden

RIBW K / AM (Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden) begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om actief en betekenisvol deel uit te maken van de maatschappij.

Kenmerk van onze aanpak is dat we aansluiten bij de diepere menselijke behoeften van de cliënt. Behoeften als : gezien en gehoord worden, grip hebben op je leven, de dingen doen die belangrijk voor je zijn.

Dit is een zoektocht, een proces van samen verkennen en creëren, waarbij we optrekken met de cliënt. Deze aanpak vraagt initiatief en creativiteit van onze medewerkers en ruimte voor het nemen van eigen beslissingen.

Een aanpak waarbij niet de systemen, maar de mensen centraal staan. We noemen onze werkwijze Vitaal Verder.

Wij zijn op zoek naar een

Woonbegeleider 32-36 uur (19134) - Zandvoort

Wie zijn wij?

Locatie Zandvoort is een gedeeltelijk Begeleid Wonen (BW) locatie met daarnaast ambulante cliënten in de wijk in een rustgevende omgeving vlak aan de zee.

Het team bestaat uit 10 collega’s die snel kunnen schakelen en altijd een mogelijkheid zien hoe het wèl kan, en die daarnaast goed kunnen improviseren en ingewikkelde situaties weten om te buigen.

Wij geloven in de kracht van elke cliënt om zijn of haar welbevinden te vergroten en gaan steeds op zoek naar mogelijkheden.

Wat ga jij doen?

Je maakt oprecht verbinding met de cliënt. Je zoekt samen actief en intensief naar zijn of haar wezenlijke behoefte en naar wegen om het dagelijks leven aan te sluiten op die behoefte.

Zo krijgt de cliënt stapje voor stapje meer regie over zijn of haar welbevinden. Je biedt begeleiding op alle aspecten en levensgebieden uit het begeleidingsplan.

Je hebt daarbij een belangrijke, signalerende taak. Je werkt in een team en hebt daarbinnen eigen verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Je onderzoekt complexe casuïstiek met collega’s en hebt daarin een waardevolle bijdrage.

Wie ben jij?

Je bent gedreven, hebt visie en wil graag aan de slag met cliënten met complex en onbegrepen gedrag. Je handelt op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid.

Je bent duidelijk en stelt je lerend op, waarbij je naar jezelf kijkt in relatie tot anderen. Je werkt vanuit je eigen kracht.

Je kent de mogelijkheden en grenzen van je professionele handelen. Je weet aan te sluiten bij de behoeften van cliënten en hebt de ambitie hiermee het leven van cliënten te verrijken.

Je hebt een eigen caseload waarin veel zelfstandigheid en enthousiasme van je wordt verwacht. Doorzettingsvermogen is hierbij belangrijk.

Wij bieden jou!

Een veelzijdige, zinvolle en uitdagende functie in een gedreven team dat in ontwikkeling is. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast dienstverband.

We bieden je veel vrijheid als het gaat om de begeleiding van jouw cliënten. Om je hierin zoveel mogelijk ruimte te geven, wordt het team op administratief en organisatorisch gebied ondersteund door een teamondersteuner.

Ook is er veel aandacht voor je ontwikkeling als het gaat om onze werkwijze Vitaal Verder door inzet van leerbijeenkomsten en begeleiding door onze coaches.

Je wordt betaald volgens de CAO GGZ 40 (min. € 1.898, en max € 2.949, ); je inschaling is afhankelijk van je ervaring. We hebben een ruime verlofregeling en goede secondaire arbeidsvoorwaarden als een 13de maand, de mogelijkheid tot inkopen van extra dagen en een fietsenplan.

Uiteraard neem je deel in onze pensioenregeling en is er een reiskostenregeling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier