Werkstudent Real Estate & Projects
Simmons & Simmons LLP
Amsterdam
5 dagen geleden

Simmons & Simmons is één van de grote internationale advocatenkantoren ter wereld. Met wereldwijd ongeveer 1800 medewerkers bedienen wij overwegend grotere ondernemingen en financiële instellingen.

Onze kantoren zijn gevestigd in Europa, Azië en het Midden-Oosten. In Amsterdam werken wij in totaal met circa 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, (kandidaat-

notarissen en fiscalisten.

Het Real Estate team van Simmons & Simmons Amsterdam heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende legal advisor op het gebied van vastgoed.

Wij adviseren met circa 30 advocaten, notarissen en fiscalisten op de volgende zes focusgebieden : Real Estate (aandelen) transacties, Projectontwikkeling, Project-

vastgoedfinanciering, Huur / asset management, Aanbestedingen en Disputes. Onder onze cliënten bevinden zich (institutionele) beleggingsmaatschappijen, (private equity) vastgoedfondsen, asset managers, aannemers en projectontwikkelaars.

Voor ons Real Estate & Projects team zijn we op zoek naar een

Werkstudent Real Estate & Projects

2 à 3 dagen per week)

Als werkstudent ga je voornamelijk aan de slag met diverse know how werkzaamheden op het gebied van huurrecht. Je doet onderzoek naar jurisprudentie en literatuur, wordt betrokken bij diverse projecten en je levert een bijdrage aan alle lopende zaken.

Je komt bij een ervaren medewerker op de kamer en krijgt opdrachten vanuit het team. Op je eerste dag neem je deel aan de introductie en volg je diverse trainingen, zodat je klaar bent voor onze praktijk.

Onze toekomstige collega

 • is leergierig en ambitieus;
 • heeft een sterk analytisch vermogen;
 • heeft affiniteit met huurrecht, bouwrecht en aanbestedingsrecht; en
 • is een echte teamspeler.
 • Daarnaast

 • zit je in de laatste fase van je studie Nederlands recht, inclusief civiel effect;
 • is het een pre als je eerdere ervaring hebt opgedaan bij een advocatenkantoor; en
 • kan je je helder, correct en to-the-point uitdrukken in woord en geschrift, in Nederlands en Engels.
 • Wij bieden

  De ideale manier om de advocatuur en Simmons & Simmons écht te leren kennen. Je gaat aan de slag op een uitdagende, leerzame en leuke werkplek, waarin je jezelf volop ontwikkelt.

  Je werkt mee aan interessante zaken voor Nederlandse en internationale cliënten. Daarnaast verricht je werkzaamheden binnen een hecht team met een prettige en collegiale werksfeer.

  Uiteraard neem je als werkstudent ook deel aan de wekelijkse kantoorborrels in onze eigen kroeg en alle andere kantooractiviteiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier