Verzorgende IG in de Thuiszorg in Zuid-Holland PARTTIME
Aethon
Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Haal jij voldoening uit het werken in de ouderenzorg én wil jij jouw passie graag delen met collega's en cliënten? Krijg jij van jouw cliënten en (nieuwe) collega's complimenten over jouw geduld, je flexibiliteit en ligt jouw hart in de thuiszorg?

Dan ben jij op dit moment de juiste vacature aan het lezen!

Bij Aethon zijn wij hard opzoek naar een verzorgende IG!

De locatie waar jij hard nodig bent heeft ruim vierhonderd cliënten, die op 1 van de vijf locaties wonen. Daarnaast bieden zij professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel ouderen in gemeente Zwijndrecht, omgeving Rotterdam, die zelfstandig wonen.

Ook kunnen mensen met een zorgvraag terecht op de dagbehandeling. Op een gegeven moment kunnen sommige taken te zwaar worden.

Als mensen niet meer voor zichzelf kunnen zorgen of er is verpleegkundige hulp nodig, zal er naar ieder individu gekeken worden en zal er hulp dat op maat gemaakt is aangeboden worden.

Zo kan de patiënt zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in de eigen leefomgeving blijven. Er zal altijd gekeken worden naar de autonomie en de zelfredzaamheid van de patiënt.

De patiënt wordt altijd gestimuleerd zo veel mogelijk zelf te doen. Lukt dat niet meer, dan worden de taken volledig door jou overgenomen.

HOE ZIET JOUW DAG ER UIT?

Als part time verzorgende IG in de thuiszorg zul je de cliënten verzorgen en zo goed mogelijk begeleiden in hun thuissituatie.

Het leuke aan deze functie is de afwisseling van verschillende bewoners en het uitvoeren van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Hierbij kun je denken aan het helpen bij het wassen, aankleden, eten & drinken en eenvoudige verpleegtechnische handelingen.

Handelingen die voor ons vanzelfsprekend zijn maar niet meer zelfstandig uitgevoerd kunnen worden door de bewoners. Duidelijk communiceren is hierbij de basis! Goed kunnen luisteren naar de cliënt om de assistentie op aanwijzing uit te kunnen voeren is daarbij net zo belangrijk als de kennis van de persoonlijke verzorging.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier