Teamleider engineering
Eriks
Alkmaar
7 dagen geleden

ERIKS Alkmaar bv

ERIKS wil haar toppositie in de markt nog verder uitbouwen. Daarom kijken wij uit naar nieuwe medewerkers met tomeloze passie voor technologie en met ambitie voor groei, ontwikkeling en zelfontplooiing.

Heb jij die instelling? Dan ben je van harte welkom bij ERIKS!

Voor onze Business Industriële Slangen en Compensatoren zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een

Functie-inhoud

Als Teamleider Engineering stuur je op een stimulerende en inspirerende manier een team van hoog opgeleide product & proces engineers aan.

Een van je verantwoordelijkheden is de begeleiding en coaching van je collega’s en team op het gebied van kennis, houding en gedrag.

Dit doe je vanuit je verantwoordelijkheid voor de continuïteit en ontwikkeling van je teams, waarbij je actief stuurt op optimale inzet en resultaat in het invullen van de behoeften van de klant.

Je bewaakt processen en leidt actief de verdere uitrol van o.a. Lean / Design for Six Sigma werkmethoden, die binnen jouw team al intensief gebruikt worden.

Vanuit je technische maar ook sales verantwoordelijkheid ben je betrokken bij de interne coördinatie van aanvraag-, aanbiedings en ontwikkeltrajecten aan onze klanten.

Je onderhoudt tevens een zakelijke relatie met de aan jouw team toegewezen klanten om de ten doel gestelde omzet en brutomarge ook daadwerkelijk te behalen.

Je bent daarbij onderdeel van verschillende overleggen en levert je bijdrage aan beleidsplannen en het operationeel plan, waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor de invulling en uitvoering van deze plannen.

In de rol van Teamleider rapporteer je aan de Business Unit Manager.

Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat je binnen ERIKS terechtkomt in een dynamische werkomgeving. We verwachten van jou dat je je teams hierin weet mee te nemen, en dat je tegelijkertijd de processen bewaakt en waar mogelijk verbetert.

Voor jou is daarmee een essentiële rol weggelegd in een omgeving gekenmerkt door sales, operationele aansturing, coaching en (organisatie) ontwikkeling.

Er zijn dan ook volop mogelijkheden om jezelf en het team verder te ontplooien.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau, WO is een pré. Je hebt 5+ jaren werkervaring als engineer waarbij je intensief hebt samengewerkt in teams.

Eerdere leidinggevende ervaringen en / of gecertificeerd zijn in Lean / Design for Six Sigma zijn een pré.

Je bent analytisch sterk, werkt doel- en resultaatgericht en weet structurele verbeteringen te realiseren. Je beschikt over natuurlijk leiderschap, je houdt focus op optimaal functionerende individuen en teams, en je krijgt er energie van om hiermee aan de slag te gaan.

Je hebt oog voor kwaliteit, bent commercieel ingesteld, resultaatgericht, en bent een procesmatige denker die goed inzicht heeft in bedrijfsprocessen.

Communicatief sta je stevig in je schoenen.

Dit biedt ERIKS

Een afwisselende en inspirerende baan bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Je hebt minimaal 25 vakantiedagen en 12 Adv-

dagen. Bovendien beschikt ERIKS over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en een marktconform salaris.

Reageren?

Spreekt deze uitdagende functie je aan, klik dan op Solliciteren . Je ontvangt een bevestiging op het door jou aangegeven e-

mailadres wanneer je sollicitatie correct is ontvangen.

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Josine Neumann via telefoonnummer +31 (06) 43234700.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, Marloes Brandjes op tel. 072-5141697.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier