Chauffeur CE/BE
Loxam
Ridderkerk, Zuid Holland
3 dagen geleden

Als Chauffeur CE / BE bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor het vervoeren, laden en lossen van middelgrote tot grote grondverzetmachines, hoogwerkers en verreikers.

Dit doe je voornamelijk in de regio van jouw vestiging.

Je controleert dagelijks de planning met daarop alle binnengekomen bestellingen. Zo kun je vaak aan het einde van de middag al de eerste bestelling voor de volgende dag inladen.

Het aantal ritten dat je op een dag rijdt is erg wisselend : de ene dag vijf, de andere dag bijvoorbeeld tien. Dit is afhankelijk van wat er al op je planning staat, en van wat er tussendoor nog voorbij komt.

Bij de klant zorg je dat de machine op de juiste manier wordt afgeleverd. Daarnaast komt het ook voor dat je een machine niet moet afleveren, maar juist moet ophalen.

Het kan zijn dat je hiervoor gebruik maakt van een kraan, om de onderdelen op te tillen. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk.

Ook rijd je af en toe interne ritten van en naar andere LOXAM-locaties.

Je werkt voornamelijk met de Planner, andere Chauffeurs, Monteurs en de Yardman samen. Aangezien je veel onderweg bent, werk je het grootste deel van je tijd zelfstandig.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier